fbpx

Orange Business Services lanseaza Easy Go Network


PARIS, Franta –noiembrie 2016 – Companiile sunt in cautarea unor retele mai inteligente si mai flexibile, care sa le sprijine initiativele de transformare digitala, stimulate de tendinta spre datele stocate in cloud, mobil, mobile, macro si spre IoT. Reteaua trebuie sa evolueze spre un model Network as a Service (NaaS) pentru a raspunde acestor nevoi

PARIS, Franta –noiembrie 2016 – Companiile sunt in cautarea unor retele mai inteligente si mai flexibile, care sa le sprijine initiativele de transformare digitala, stimulate de tendinta spre datele stocate in cloud, mobil, mobile, macro si spre IoT. Reteaua trebuie sa evolueze spre un model Network as a Service (NaaS) pentru a raspunde acestor nevoi prin eficienta, flexibilitate si securitate sporita.

Ca prim pas în strategia sa NaaS, Orange Business Services a lansat Easy Go Network, care ofera functii de retea complet virtualizate (VNF), folosind tehnologia SDN. Serviciul, care a fost indelung testat, timp de un an, cu clientii, va fi disponibil in 75 de tari pana la sfarsitul anului 2016.

Network as a Service, conceput pentru sucursalele din intreaga lume.

Easy Go Network permite intreprinderilor sa furnizeze instantaneu functiile de retea virtualizate (VNF) sucursalelor cu comanda prin autoservire digitalizata complet, asistenta pentru clienti si functii de raportare prin intermediul unui portal cu interfata intuitiva pentru utilizatori. Serviciul include un router de tip plug-and-play la fata locului, eliminand necesitatea deplasarii tehnicienilor, pentru o mai mare flexibilitate si o implementare rapida. Functiile de retea vor fi acum disponibile in doar cateva minute din orice locatie.

Aceasta abordare virtuala permite directorilor IT sa se ocupe mai putin de retea si sa se concentreze mai mult pe experienta utilizatorului final. Easy Go Network le permite sa introduca noi servicii digitale mai rapid intr-un mod mai automatizat si sa furnizeze utilizatorilor finali o experienta consecventa la nivel mondial. Oferit in cadrul unui contract reinnoibil lunar, serviciul este disponibil la cerere si complet flexibil, fara nicio investitie prealabila si fara un angajament minim de venituri.

Printre clientii tipici ai Easy Go Network se numara companiile multinationale de comert cu amanuntul care sunt nevoite sa deschida locatii noi rapid si la preturi modice, de pilda, concesiuni sau magazine de tip pop-up. Easy Go Network le permite sa adauge noi locatii sau servicii virtualizate optionale in mai putin de cinci minute. Intreprinderile obtin vizibilitate deplina cu privire la utilizarea retelei si aplicarea politicii de securitate in toate locatiile printr-un singur clic. Iar angajatii lor sunt conectati la instrumente si gata sa angajeze discutiile cu clientii finali.

La lansare, Orange ofera informatii despre aplicatii care ruleaza pe un firewall virtual, adaptat la companie, bazat pe tehnologia Fortinet Security Fabric. Colaborarea cu Fortinet permite Easy Go Network sa furnizeze functii de securitate complete, virtualizate, inclusiv controlul unificat al aplicatiei, prevenirea accesului neautorizat, filtrarea continutului web, prevenirea spyware-ului si apararea impotriva malware-ului.

Sunt programate pentru lansare în 2017 functii virtualizate suplimentare de la furnizorii selectati, inclusiv optimizarea aplicatiilor si gestionarea WiFi.

„Easy Go Network reprezinta un produs evoluat al strategiei noastre de imbunatatire a retelei hibride. Este conceputa pentru a ajuta intreprinderile sa anticipeze si sa raspunda propriilor nevoi digitale rapid si in limitele bugetului. Folosim o abordare bazata pe standarde deschise pentru a ne dezvolta strategia SDN si NFV si intentionam sa lansam un echipament pentru sediul clientului (CPE) universal pentru site-uri mai mari anul viitor. Scopul nostru final este o retea adaptabila, pe care sa o prezentam clientilor nostri in urmatorii trei ani”, a declarat Pierre-Louis Biaggi, vicepresedintele unitatii Connectivity Business Unit din cadrul Orange Business Services.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii