fbpx

Parteneriat Fortinet-Dragos Inc. pentru extinderea securitatii cibernetice pentru retelele industriale


Integrarea platformei Dragos Inc. cu tehnologia Fortinet ofera o vizibilitate imbunatatita si posibilitatea detectarii amenintarilor IT si OT.

Parteneriat Fortinet-Dragos Inc. pentru extinderea securitatii cibernetice pentru retelele industriale 1Dragos Inc., furnizor al uneia dintre cele mai de incredere platforme de securitate cibernetica industriala, a anuntat ca, prin parteneriatul cu Fortinet incheiat recent, a lansat o integrare cu FortiSIEM, oferind companiilor din zona industriala o perspectiva unificata a amenintarilor si evenimentelor din intreg mediul IT si operational. Amenintarile detectate in retelele OT (operational) prin intermediul platformei Dragos pot fi vizualizate acum in FortiSIEM.

Acest parteneriat nou tehnologic a fost initiat de Dragos care a devenit partener tehnologic Fabric-Ready in ecosistemul Fortinet Open Fabric. Ecosistemul Fortinet Open Fabric este unul dintre cele mai mari din industria securitatii cibernetice cu mai mult de 360 de integrari tehnologice.

« Suntem incantati sa fim parteneri cu Dragos, lider de piata in domeniul securitatii cibernetice ICS/OT », a declarat John Maddison, EVP Products & CMO, Fortinet. “Intre tehnologie si inteligenta exista o sinergie mare care ne va permite sa oferim o valoare semnificativa clientilor comuni din spatiul IT si OT».

Fortinet
Fortinet

Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscriptii asociate acestora protejeaza retelele a peste 270.000 de clienti din intreaga lumea – incluzand cele mai mari firme de telecomunicatii, furnizori de servicii si companii, indiferent de marimea acestora. Fortinet a fost ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii