fbpx

Parteneriat Fortinet-Dragos Inc. pentru extinderea securitatii cibernetice pentru retelele industriale


Integrarea platformei Dragos Inc. cu tehnologia Fortinet ofera o vizibilitate imbunatatita si posibilitatea detectarii amenintarilor IT si OT.

Parteneriat Fortinet-Dragos Inc. pentru extinderea securitatii cibernetice pentru retelele industriale 1Dragos Inc., furnizor al uneia dintre cele mai de incredere platforme de securitate cibernetica industriala, a anuntat ca, prin parteneriatul cu Fortinet incheiat recent, a lansat o integrare cu FortiSIEM, oferind companiilor din zona industriala o perspectiva unificata a amenintarilor si evenimentelor din intreg mediul IT si operational. Amenintarile detectate in retelele OT (operational) prin intermediul platformei Dragos pot fi vizualizate acum in FortiSIEM.

Acest parteneriat nou tehnologic a fost initiat de Dragos care a devenit partener tehnologic Fabric-Ready in ecosistemul Fortinet Open Fabric. Ecosistemul Fortinet Open Fabric este unul dintre cele mai mari din industria securitatii cibernetice cu mai mult de 360 de integrari tehnologice.

« Suntem incantati sa fim parteneri cu Dragos, lider de piata in domeniul securitatii cibernetice ICS/OT », a declarat John Maddison, EVP Products & CMO, Fortinet. “Intre tehnologie si inteligenta exista o sinergie mare care ne va permite sa oferim o valoare semnificativa clientilor comuni din spatiul IT si OT».

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii