fbpx

Pentru a 8-a oara, Lider in Cadranul Magic Gartner


Proofpoint a reusit pentru al 8-lea an consecutive sa se potizioneze ca Lider in Cadranul Magic Gartner 2019 dedicat solutiilor enterprise de arhivare a informatiilor.

 

Proofpoint ofera solutii complete de arhivare de generatie viitoare, in conformitate cu cele mai complexe cerinte privind conformitatea cu reglementarile la care organizatiile trebuie sa adere.

Consultati raportul Gartner si veti afla:

  • Care au fost criteriile Gartner care au stat la baza pozitionarii Proofpoint ca Lider in Cadranul Magic dedicat solutiilor enterprise de arhivare a informatiilor, de opt ori consecutiv
  • Opinia Gartner, conform careia „Proofpoint ofera un set cuprinzator de functii pentru arhivare, supraveghere si descoperire electronica”
  • De ce credem ca investitia noastra continua in invatarea masina, in analitice social media si in solutiile de securitate reprezinta fundamentul unei platforme complete

Pentru a consulta Raportul Gartner, accesati acest link.

Proofpoint
Proofpoint

ProofPoint este o companie leader de securitate cibernetica, avand solutii care protejeaza cele mai mari active si cele mai mari riscuri ale unei companii : oamenii. Oamenii deruleaza tranzactii de business dincolo de granitele perimetrelor traditionale de retea si a endpointurilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii