fbpx

Peste 1000 de companii din intreaga lume au ales platforma Red Hat OpenShift pentru aplicatiile de business


Red Hat, lider mondial in furnizarea de solutii open source, a anuntat recent ca peste 1.000 de clienti folosesc platforma de containere Red Hat OpenShift, consolidand pozitia lider a Red Hat in materie de solutii enterprise Kubernetes si cloud hibrid.

Tot acum Red Hat a anuntat si disponibilitatea Red Hat OpenShift 4, noua generatie a platformei sale enterprise Kubernetes, care ofera o simplitate similara cloud-ului cu operatiuni automatizate full-stack in cloud hibrid.

Tehnologia open source ne da posibilitatea de a furniza ceea ce au nevoie clientii nostri interni si externi intr-un mod care ne diferentiaza de concurentii nostri. Echipele noastre de dezvoltare care utilizeaza Red Hat OpenShift au, in medie, de trei sau de patru ori mai multe implementari de produse, ceea  ce echivaleaza cu mai multe caracteristici oferite rapid utilizatorilor finali,” declara Dave Wilson, Senior director of infrastructure and architecture, Paychex.

451 Research estimeaza ca piata software pentru containerele pentru aplicatii va depasi 5,5 miliarde USD pana in 2023, cu o rata anuala de crestere de 28%. Pe masura ce acest spatiu tehnologic se extinde, un numar tot mai mare de companii si organizatii acorda incredere solutiilor Red Hat pentru a le sustine eforturile de transformare digitala prin containere si Kubernetes. In ultimul an, numarul clientilor Red Hat OpenShift aproape s-a dublat.

Clientii Red Hat OpenShift sunt companii care adopta tehnologiile de containere si Kubernetes pentru infrastructurile lor hibride. Companii din sectorul auto, servicii financiare, asigurari, turism, logistica, retail, telecomunicatii, cat si agentii guvernamentale se bazeaza pe OpenShift. Clienti precum ANZ Bank, Banco Santander, Cathay Pacific, Copel Telecom, Deutsche Bank, Emirates NBD, GE, Kohl’s, Lufthansa Technik, Macquarie Bank, Miles and More GmbH, Paychex, Porsche Informatik, Sabre, Swisscom AG, Via Varejo, si X by Orange sunt doar cativa dintre cei acare au adoptat solutia Red Hat OpenShift.

Aproape 50% dintre companiile de top listate in Fortune 100 utilizeaza Red Hat OpenShift. Si circa 30% din cele listate in Fortune Global 500.

Transformarea digitala cu enterprise Kubernetes in cloud hibrid

Pe masura ce tot mai multe companii isi transforma business-ul utilizand noi aplicatii generatoare de valoare, containerele Linux si Kubernetes au reprezentat tehnologii de baza intr-o piata de milioane de dolari pentru platformele de aplicatii cloud-native. Red Hat OpenShift s-a dezvoltat ca o platforma cloud hibrida open pentru a reuni toate aceste tehnologii care pun in valoare atat dezvoltatorii de solutii enterprise, cat si echipele de operatiuni IT.

Cateva exemple recente pot ilustra modul in care companii de top beneficiaza de tehnologia Red Hat:

Red Hat OpenShift este una dintre cele mai relevante platforme enterprise Kubernetes, cu operatiuni automatizate de gestionare a implementarilor din cloud-ul si din multicloud, optimizat pentru a facilita productivitate dezvoltatorilor si inovatie. Red Hat OpenShift ruleaza pe Red Hat Enterprise Linux, cel mai utilizat sistem de operare Linux comercial din cloud-ul public.

„Red Hat a fost printre primii vendori care s-a concentrat pe utilizarea la nivel enterprise a containerelor si Kubernetes. Solutia sa software OpenShift, care continua sa domine piata produselor asociate Kubernetes, simplifica administrarea centralizata a clusterelor de Kubernetes, a mediilor si utilizatorilor si automatizeaza procesele de instalare si update. Red Hat si-a aliniat abordarea la cerintele enterprise, ceea ce a facut ca platforma Red Hat OpenShift sa ajunga sa fie apreciata de peste 1,000 clienti de talie mare, din intreaga lume,” opineaza Jay Lyman, analist principal, Cloud Native and DevOps, 451 Research.

Pentru mai multe detalii privind platforma Red Hat OpenShift si implementarile acesteia, consultati pagina producatorului.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii