fbpx

PLANTRONICS achizitioneaza POLYCOM pentru suma de 2 miliarde USD


Plantronics si Polycom au anuntat recent faza finala a acordului prin care Plantronics va achizitiona Polycom la o valoare de 2 miliarde USD, in cash si actiuni. Tranzactia a fost deja aprobata in unanimitate de consiliile directoare ale celor doua companii si se presupune ca se va finaliza in trimestrul trei al anului 2018.

 

Achizitia Polycom de catre Plantronics va consolida pozitia acestuia in piata de solutii de comunicatii unificate si de colaborare, va permite accelerarea strategiei Plantronics si va extinde in mod substantial portofoliul de solutii si va deschide noi oportunitati de piata. Prin achizitia Polycom, Plantronics va avea cel mai larg portofoliu de solutii si servicii complementare din piata globala de comunicatii si colaborare, facilitand clientilor accesul la o experienta de comunicare si colaborare fara egal.

Polycom a revenit la trendul ascendent concentrandu-se pe dezvoltarea unor parteneriate ecosistemice puternice si pe furnizarea unor solutii inovatoare si inteligente pentru clientii si partenerii sai„, a declarat Mary T. McDowell, CEO Polycom. “Baza consolidata de clienti si de parteneri va putea accesa o gama mult mai larga de solutii, iar utilizatorii finali vor avea o experienta consistenta prin intermediul aplicatiilor si dispozitivelor de colaborare. Ca o companie unica, Plantronics si Polycom vor putea facilita accesul clientilor la solutii puternice de business„.

In anul fiscal 2017, Polycom a raportat venituri GAAP de $1.1 mliarde, o margine bruta non-GAAP de 56.6%, venituri operationale non-GAAP de $183.1 milioane si o margine operationala non-GAAP de 16.0%.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii