fbpx

Polycom achizitioneaza Obihai Technology


Lider in solutii premium de comunicatii si colaborare, Polycom, initiaza achizitia strategica a Obihai Technology.

Polycom a anuntat recent semnarea unui acord de fuziune vizand achizitia companiei Obihai Technology, cunoscuta pentru solutiile sale audio VoIP inovatoare. Obihai Technology este un dezvoltator de solutii software si de echipamente hardware VoIP endpoint. Anexarea strategica a programelor software de cea mai inalta clasa si a echipei de dezvoltare Obihai va permite consolidarea pozitionarii Polycom in piata globala de solutii de voce si ii va extinde portofoliul cu o serie de tehnologii complementare destinate furnizorilor de servicii, dar si companiilor de toate tipurile.

In curs de finalizare, acordul demonstreaza determinarea Polycom de a face telefoanele sale de inalta calitate sa fie usor disponibile unui spectru mai larg de clienti si parteneri. Decizia de achizitie vine, de asemenea, in sprijinul angajamentului Polycom de a sustine reteaua globala de furnizori de servicii cu solutii VoIP cat mai complete.

“Achizitia strategica a echipei Obihai si a platformelor software dezvoltate de aceasta va permite companiei Polycom sa avanseze in directia strategiei declarate de a furniza cea mai buna experienta umana prin intermediul solutiilor noastre audio si video,” afirma Mary McDowell, CEO al Polycom. “Privind in perspectiva anul 2018 si a anilor ce vor urma, completarea portofoliului cu solutiile Obihai va permite patrunderea pe noi piete si va deschide noi oportunitati de crestere a cifrei de afaceri pentru Polycom. Prin fuziune, echipele de dezvoltare vor putea colabora sinergetic pentru a genera, mai rapid, produse de calitate superioara pentru clientii Polycom.”

Dupa ce achizitia se va fi finalizat, Polycom se asteapta sa poata adauga in portofoliul sau de solutii o serie de noi caracteristici cloud, dar si solutii de tip Analog Terminal Adapter. Prin fuziune, ambele companii vor avea acces la o baza de clienti extinsa si la o retea de parteneri globali mai larga.

Acordul urmeaza sa fie finalizat chiar in primul trimestru al acestui an. Comunicatul oficial este disponibil pe pagina producatorului.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii