fbpx

Polycom, declarat castigator de catre Aragaon Research la categoria Innovation Award for video


Aragon Research a anuntat castigatorii premiilor pentru categoriile Furnizorilor Hot si Inovatori, in cadrul ceremoniei sale anuale pe data de 1 decembrie 2016.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Hotel Pullman din Redwood City, California, si a recunoscut 74 de furnizori de top, denumiti Furnizori Hot  si 16 Inovatori pe mai multe categorii.

Categoria Furnizorilor Hot premiaza companiile care ofera o noua tehnologie, care isi extind capabilitatile, o noua strategie care deschide noi piete, sau au pur si simplu un nou mod de a face afaceri. Categoria Inovatori premiaza capacitatea companiilor de a-si asuma riscuri pentru a-si ghida piata intr-o directie noua si sunt vazuti ca leaderi in industria lor.

Polycom a fost desemnat castigator la categoria Inovatori in video.

„Identificarea furnizorilor de tehnologii noi, emergente, care fac diferenta, nu este un proces usor, iar clasamentul nostru Hot Vendors pe 2016 este gata sa impacteze pietele in care acestia participa si sa ofere furnizorilor traditionali  o linie directoare pentru viitoarele lor investitii”, afirma Jim Lundy, CEO si fondator Aragon Research. „Clasamentul Premiilor Inovatorilor pe 2016 a recunoscut acei furnizori care au excelat in pietele lor prin oferirea unor solutii intuitive si usor de utilizat, precum si utilizarea noilor tehnologii intr-un mod unic”.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii