fbpx

Polycom finalizeaza fuziunea cu Siris


Polycom, Inc., a anuntat finalizarea achizitiei sale de catre Siris Capital Group, LLC o tranzactie care se reflecta in capitaluri proprii in valoare de aproximativ 2 miliarde USD cash. Stocul Polycom va fi, din acest moment, listat la NASDAQ sub simbolul PLCM.

“Suntem incantati sa facem parte din noul capitol Polycom si sa putem dezvolta impreuna o afacere sustenabila pe termen lung pentru parteneri si clienti,” afirma Daniel Moloney, Partener Executiv, Siris Capital. “Impreuna cu echipa Polycom vom imbunatati strategia de lidership pe piata de colaborare audio, video si continut si vom continua sa furnizam clientilor acelasi standard inalt in materie de support, inovatie si focus.”

Mary McDowell, care l-a succedat pe Leav in pozitia de CEO, are experienta executiva in zona de tehnologie si a detinut functii de conducere in companii cu cifre de afaceri de miliarde de dolari in sectoare enterprise si telecom. Inainte de a obtine aceasta pozitie in cadrul Polycom, McDowell a fost Partener Executiv la Siris Capital si EVP, telefoane mobile in cadrul Nokia, unde a avut responsabilitatea de a dezvolta zona de telefoane de business, software asociat si servicii digitale. McDowell a mai ocupat pozitii seniorale si in cadrul Compaq Computer si Hewlett Packard.

“Este un moment memorabil pentru Polycom,” declara McDowell. “Sunt onorata si incantata sa fac parte din echipa Polycom, sa am posibilitatea de a contribui la accelerarea abilitatii de a furniza clientilor experiente innovative, prin care sa atinga noi nivele superioare in materie de colaborare, comunicare dintre echipe, de eficienta si productivitate. Vom continua ca o companie privata independenta si vom consolida pozitia de lider in piata pe care o are Polycom prin decizii strategice si inovative care se vor concentra in jurul principiului de sustinere a nevoilor clientilor de a se adapta dinamicii unei piete in permanenta schimbare.

Ca urmare a finalizarii tranzactiei, compania care va continua sa opereze in piata ca Polycom, Inc., va fi in totalitate detinuta de afiliatii la Siris Capital.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii