fbpx

Polycom introduce Polycom Pano


SAN JOSE, CA - Jun, 2017:  Polycom, Inc., lider in domeniul solutiilor de comunicatii, a introdus Polycom Pano, cel mai simplu mod de a partaja continutul la locul de munca. Acum, oricine intr-o intalnire, poate imparti pana la patru fluxuri de continut simultan, de pe orice dispozitiv, fara a avea nevoie de cabluri sau alte accesorii.

polycom-panoToata lumea s-a confruntat cu nevoia de a impartasi rapid si usor prezentari sau fisiere intr-o intalnire. Acum, clientii pot pur si simplu sa conecteze Polycom Pano la orice ecran pentru a permite partajarea continutului wireless de pe PC-uri, Mac-uri, tablete si smartphone-uri chiar si video live. Pano include dispozitive de securitate integrate care limiteaza partajarea la monitorul principal si care protejeaza continutul dupa incheierea unei intalniri.

Adaugati un Pano unui monitor tactil si un set extins de capabilitati vor fi disponibile, cu adnotari bogate si functii interactive de tip whiteboard indisponibile in alte solutii de partajare a continutului wireless. Utilizarea unui monitor de inalta rezolutie 4K va spori si mai mult experienta de partajare a continutului. Pano lucreaza cu orice echipament video existent, facilitand adaugarea tehnologiei camerei de conferinte existente.

Polycom Pano este o solutie ideala pentru fiecare camera in care sunt organizate intalniri”, a declarat Daniel Rogers, VP Global Channels si UC Vendor Alliances, AVI-SPL. „Pano elimina frustrarile obisnuite de partajare a continutului si permite echipelor sa se concentreze asupra sarcinilor critice ale misiunii”.

Pentru mai multe informatii legate de Polycom Pano, va rugam accesati:

https://www.polycom.com/content-collaboration/content-sharing/pano.html

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii