fbpx

Polycom introduce solutii noi pentru Microsoft Office 365


Ecosistemul Skype for Business are un numar mare de jucatori. Polycom nu este singurul vendor care ofera solutii video pentru Skype for Business, dar se diferentiaza de ceilalti jucatori prin accentul major pus pe aceasta integrare.

Parteneriatul strategic Microsoft-Polycom continua sa se dezvolte. Anul trecut, la Enterprise Connect, Microsoft si Polycom au anuntat, ca Seria RealPresence® Group se integreaza perfect cu Skype for Business Server si cu Office 365.

Cu seria RealPresence Group, Polycom livreaza caracteristici inovatoare, precum reducerea zgomotului de fond, audio fencing, precum si caracteristici de urmarire audio si de detectare a fetei. Solutiile Polycom iau in considerare atat caracteristica acustica a camerei, precum si tehnologia sistemului de baza.

O zona cheie care primeste din ce in ce mai multa atentie este zona solutiilor video pentru huddle rooms. Daca salile de sedinta mari sunt dotate cu solutii video, statisticile arata ca zonele mici de discutii, de tip huddle room, au fost ignorate, doar 7% fiind activate video. Pentru ca restul de 93% sa poata fi aliniate standardelor, sunt necesare cateva elemente cheie-pretul care trebuie sa fie mult mai mic decat pentru sistemele traditionale, instalare usoara, integrare simpla cu Skype for Business si sa ofere ceea ce vom numi experienta non-video pentru momentele in care sala nu necesita folosirea solutiilor video. Polycom a raspuns si acestei nevoi, abordand aceasta piata cu Polycom RealPresence Trio. Dupa cum sugereaza si numele, Solutia Polycom merge pe trei paliere – audio, content sharing si video.

Integrarea Polycom cu Skype for Business este una nativa:

 

In luna martie, Veracomp deruleaza o campanie promotionala propunand doua pachete RealPresence cu preturi speciale, in oricare din variante licenta de integrare Microsoft este GRATUITA. Nu ratati ocazia de a va maximiza profiturile si de a-i oferi clientului dumneavoastra o solutie avangardista de colaborare video la preturi speciale. Promotia este disponibila aici:

Integreaza Polycom si castigi 900*€!

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii