fbpx

Polycom lanseaza noul program pilot DaaS pentru furnizorii de servicii VoIP


Device-as-a-Service (DaaS) este un serviciu care elimina costurile si riscurile proprietatii, furnizand clientilor un serviciu rapid de tip ‘comodity’.

Polycom, Inc., lider mondial in solutii de comunicatii unificate si video-conferinta, a lansat recent un program pilot Device-as-a-Service (DaaS) sub forma de abonament lunar, care asigura un grad sporit de flexibilitate si un nivel redus al costurilor, atat pentru furnizorii de servicii, cat si pentru abonatii acestora.

Noul program pilot DaaS permite furnizorilor de servicii sa ofere abonatilor o mai mare flexibilitate prin utilizarea echipamentelor Polycom. Spre deosebire de alte programe competitoare DaaS care presupun angajamente de termene mai lungi, programul DaaS de la Polycom ruleaza pe baza de subsciptii lunare, oferind clientilor posibilitatea de a anula si de a returna telefoanele in orice moment, fara nici un fel de penalitate. Programul include si un plan de inlocuire a aparatelor in cazul care telefoanele se strica, in orice moment pe perioada primilor 7 ani in care se realizeaza acest serviciu.

“Programul Polycom DaaS elimina orice incertitudine legata de estimarea necesarului de echipamente” afirma Doug Funsch, Chief Revenue Officer, Impact Telecom, furnizor de servicii si comunicatii cloud, partner Polycom. “Clientii nostri vor aprecia faptul ca putem oferi telefoane de cea mai buna calitate, avand un singur punct de contact atat pentru echipament, cat si pentru serviciile incluse in abonamentul lunar.”

Furnizorii de servicii care vor opta pentru acest nou model DaaS vor elimina riscurile financiare presupuse de achizitionarea efectiva a echipamentelor, putand sa isi concentreze eforturile pe oferirea unor servicii consistente si scalabile. Cu noul program pilot, clientii vor putea estima costurile anuale prin transformarea cheltuielor lunare de tip CapEx in cele lunare de tip OpEx si vor avea flexibilitatea de a adauga sau de a reduce numarul de dispozitive, in functie de necesitati.

“Clientii ne-au spus ca isi doresc un nivel superior de flexibilitate si de control si in acelasi timp sa aiba acces la cele mai avansate tehnologii,” declara Chris Thorson, Director, departamentul Product Marketing, din cadrul Polycom. “Modelul DaaS ia in calcul intregul ciclu de viata, de la instalarea echipamentului pana la etapa de EOL si elibereaza companiile si furnizorii de servicii de povara de a-si mentine un stoc la zi.”

Cel mai mare avantaj al programului Polycom este ca acesta include cele mai apreciate modele de telefoane, inclusiv modelul de smartphone pentru sala de conferinte, modelul Polycom® RealPresence Trio™ si linia Polycom® VVX® de telefoane Business Media, cat si legendarele telefoane pentru conferinte Polycom® SoundStation® IP5000, IP6000 si IP7000 VoIP.

Programul pilot este in prezent disponibil pentru partenerii Polycom din America de Nord. Disponibilitatea programului in alte zone urmeaza sa fie anuntata ulterior de catre producator.

Sursa: Polycom

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii