fbpx

Polycom, primul furnizor pe piata cu solutii de voce pentru noul Microsoft Office 365 Cloud PBX


SAN JOSE, Calif. - Dec, 2015:  bazandu-se pe puterea relatiei de un deceniu, Polycom, Inc (Nasdaq: PLCM) a anuntat la inceputul lunii decembrie ca portofoliul sau de solutii de voce pentru desktop si de conferinta va fi primul de pe piata care va sustine si va interopera cu noile servicii Microsoft Office 365 Cloud PBX

Companiile care vor migra catre Office 365 vor cauta solutii de voce care sa fie la acelasi nivel  sau chiar sa-l depaseasca pe cele traditionale existente.  Portofoliul de solutii Polycom se adreseaza in mod unic nevoilor clientilor noilor solutii Office 365 Cloud PBX.

Polycom, primul furnizor pe piata cu solutii de voce pentru noul Microsoft Office 365 Cloud PBX 1

Telefoanele media de afaceri Polycom VVX sunt primele telefoane de interoperabilitate SIP deschise pentru a putea sustine serviciile Office 365 Cloud PBX, oferind clientilor caracteristici suplimentare de baza, incluzand o interfata touchscreen, intercom, paginare grup si linii partajate.

Recentul anuntat Polycom® RealPresence Trio ™, primul hub inteligent pentru o colaboare de grup, va oferi companiilor de orice dimensiune o experienta state of the art in sala de Conferinte.

“Datorita relatiei cu Polycom am putut oferi clientilor nostri inovatii ce-au permis livrarea celei mai bune calitati” afirma Giovanni Mezgec, General Manager Applicationi si Marketing la Microsoft. “Solutiile Polycom, precum telefoanele media de business Polycom VVX si Polycom RealPresence Trio, sunt interoperabile deja cu Skype pentru Business si vor oferi aplicatii desktop si camera de Conferinte imbunatatite”.

Portofoliul Polycom include mai mult de 40 solutii de voce, video si colaborare de conținut, care se integrează cu Skype  pentru Business / Microsoft Lync si sunt calificate de catre Microsoft.  Polycom ramane, de asemenea, singurul partener din industrie care ofera telefoane de conferinta pentru Skype  for Business.

https://www.polycom.com/company/news/press-releases/2015/20151207.html

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii