fbpx

Polycom® RealPresence Debut™


Polycom® RealPresence Debut™ ofera clientilor o solutie de inalta calitate, ieftina, usor de implementat, usor de administrat si de utilizat pentru o mai buna colaborare

Pe masura ce birourile si salile de sedinta traditionale sunt completate cu medii de lucru mai deschise, companiile depind din ce in ce mai mult de „salile mici,” sau spatii pentru echipa mai reduse, necesare colaborarilor de grup.  Milioane de astfel de spatii de sedinta mici au fost construite pe tot globul, insa ne confruntam cu o lipsa de solutii colaborative care sa fie fiabile, intuitive si de inalta calitate, si care sa nu necesite suport IT consistent sau cheltuieli de instalare. Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) rezolva aceasta problema si aduce clientii in spatiul de lucru al viitorului anuntand ca solutia Polycom® RealPresence Debut™ este acum disponibila pe piete selectate din toata lumea.

Polycom® RealPresence Debut™, lansat in octombrie, este acum disponibil, aducand legendarul Polycom audio, video HD full motion si content sharing in companiile mici si mijlocii si in spatiile de sedinta restranse din toata lumea, avand in plus si continut wired si wireless prin care se pot partaja pana la 1080p. Designul simplificat, integrat incorporeaza inovatiile audio ale Polycom incluzand tehnologia Polycom® NoiseBlock™, camera integrata cu rotire, inclinare si zoom, precum si o implementare incredibil de simpla pentru o experienta ramasa neegalata din punct de vedere al pretului.

„RealPresence Debut ofera o combinatie unica de instalare ieftina, rapida si usoara, precum si o experienta placuta pentru utilizator care o face potrivita indeosebi pentru implementari la scara larga,” spunea Ira M. Weinstein, analist senior si partener la Wainhouse Research.  “Pentru companiile care cauta sa-si pregateasca forta de lucru globala si spatiile de sedinta mici in scopuri colaborative, RealPresence Debut merita sa fie serios luata in considerare.”

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii