fbpx

Polycom® RealPresence Trio™, primul hub inteligent din domeniu pentru colaborarea de grup cu voce, partajare de continut si video.


Locul de munca se schimba. Birourile si salile de reuniune traditionale lasa loc liber spatiilor de colaborare deschise si mobile, precum si salilor mici, toate prezentand provocari pentru o colaborare eficienta.

Indeplinind cu succes obiectivul de a dezlantui puterea colaborarii umane, Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) a anuntat ca Polycom® RealPresence Trio™, primul hub inteligent care transforma telefonul clasic cu trei puncte intr-o puternica solutie de colaborare cu voce, continut si video, este disponibil acum pentru livrare intr-o serie de tari din jurul lumii.

„Polycom isi concretizeaza in realitate viziunea de a dezlantui puterea colaborarii umane”, a declarat Michael Frendo, Vicepresedinte Executiv al Worldwide Engineering. „Polycom RealPresence Trio transforma colaborarea intr-o incapere de orice dimensiune cu ajutorul unei experiente puternice audio, video si de partajare a continutului, care este extrem de usor de utilizat si implementat”.

Solutia RealPresence Trio, care valorifica tehnologiile Polycom, inclusiv tehnologia audio Polycom® NoiseBlock™ ce elimina zgomotele neesentiale, precum si partajarea de continut si video HD, este disponibila deja si se livreaza in Australia, Canada, Europa, Japonia, Noua Zeelanda si Statele Unite. Hubul inteligent RealPresence Trio va fi disponibil in alte regiuni din jurul lumii incepand cu luna decembrie.

„Odata cu introducerea solutiei RealPresence Trio, Polycom a pus pe piata o solutie de colaborare de generatie noua, adecvata pentru o gama larga de medii de implementare, in special cele care nu sunt deja facilitate video,” a declarat Stephanie Watson, Manager General, MZA Limited.

Hubul inteligent RealPresence Trio este usor nu numai de utilizat, ci si de configurat, iar tehnologia dispune de interoperabilitate larga si integrare profunda pe platforme UC multiple, incluzand Skype pentru Business (disponibil in decembrie), Microsoft Lync, Genband si BroadSoft. Sistemul de voce de inalta calitate din solutia RealPresence Trio a fost, de asemenea, certificat de Cisco Systems, Inc ca fiind compatibil cu Cisco Unified Communications Manager v10.5.

Polycom® RealPresence Trio™ este livrat acum catre o anumita zona de regiuni, in timp ce regiuni suplimentare vor fi disponibile in decembrie

(https://www.polycom.com/company/news/press-releases/2015/20151110.html)

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii