fbpx

Polycom® RealPresence Trio ™ distins cu premiul Red Dot


Polycom® RealPresence Trio ™, primul hub inteligent pentru colaborare de grup, a fost distins cu premiul Red Dot, distinctia internationala de inalta calitate pentru design.

Participanti din 57 de natiuni si-au inregistrat produsele si inovatiile pentru Red Dot Award: Product Design 2016.  Doar  produsele care s-au distins in mod considerabil prin designul excelent sunt luate in consideratie de  juriul international Red Dot.

polycomreddot

Fiind format din 41 de experti din intreaga lume, alegi dupa reguli foarte stricte, Red Dot Award garanteaza o competenta foarte mare de jurizare: doar designeri independenti, profesori de design si jurnalisti de specialitate fiind numiti in juriu. Acest grup de experti independenti evalueaza fiecare produs dupa criterii stricte precum gradul de inovatie, calitatea, functionalitatea si compatibilitatea ecologica.

Prof. Dr. Peter Zec, fondator si presedinte al Red Dot Award afirma: „Castigatorii RedDot nu demonstreaza doar calitate de design extraordinar, dar, demonstreaza, de asemenea, ca designul este o parte integranta a produselor lor inovatoare”.

Mai multe informatii, puteti citi la: https://www.polycom.com/company/news/press-releases/2016/20160525.html

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii