fbpx

Polycom renunta la fuzionarea cu Mitel si initiaza o noua fuziune cu Siris Capital


Dupa o tentativa de fuzionare cu Mitel Networks Corporation, Polycom a decis sistarea acestui proces si va intra intr-un nou acord de fuzionare cu Triangle Private Holdings I, LLC and Triangle Private Merger Sub, Inc., entitati afiliate la Siris Capital Group, LLC. Pe 7 iulie 2016, bordul director Polycom a primit o oferta unilaterala din

Dupa o tentativa de fuzionare cu Mitel Networks Corporation, Polycom a decis sistarea acestui proces si va intra intr-un nou acord de fuzionare cu Triangle Private Holdings I, LLC and Triangle Private Merger Sub, Inc., entitati afiliate la Siris Capital Group, LLC.

Pe 7 iulie 2016, bordul director Polycom a primit o oferta unilaterala din partea Siris de achizitionare a actiunilor la pretul de $12.50 per actiune, oferta fiind considerata de bordul director ca fiind superioara fata de cele anterioare. Tot pe 7 iulie 2016 Mitel Networks Corporation a renuntat la drepturile de negociere a fuziunii cu Polycom si a acceptat notificarea Polycom.  Prin urmare, bordul de directori Polycom a autorizat compania de a anula acordul de fuzionare cu Mitel, de a plati taxa de anulare si de a intra in negocieri cu Siris.

Stirea completa legata de strategia Polycom este disponibila aici: https://www.polycom.com/company/news/press-releases/2016/20160708.html

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii