fbpx

Polycom SoundStation usureaza colaborarea intre echipele de la distanta


Polycom revolutioneaza comunicatiile de birou si face posibil ca lucratorii de la distanta sa se conecteze eficient si eficient.

In 2002, Polycom vanduse deja 1 milion de bucati de SoundStation, conform Blockbusters: The Five Keys to Developing Great New Products by Richard Reilly and Gary Lynn. Iar in 2011, Polycom sarbatorea vanzarea celui de-al patrulea milion de telefon de conferinta.

De ce a fost SoundStation un adevarat hit? Pentru ca permite comunicarea si colaborarea usoara si clara intre birourile aflate la distanta.

Polycom SoundStation usureaza colaborarea intre echipele de la distanta 1

Sistemul SoundStation nu a murit niciodata. Polycom a  imbunatatit in permanenta originalul,  pornind de la fidelitatea telefonului de conferinta si capacitatea sa de a capta si utilizatorii aflati mai departe de microfon. De exemplu, SoundStation Premier are microfoane care pot anula ecourile in mod individual.

Aparitia vocii de inalta definitie a imbunatatit mult produsele Polycom si alte tehnologii audio.  Sistemul de voce HD permite utilizatorilor sa inteleaga mult mai bine conversatiile, ceea ce nu se intampla in cazul telefoanelor cu banda ingusta. Viteza HD permite telefoanelor sa surprinda pana si consoanele sibilante si sa permita utilizatorilor sa auda clar daca cineva spune „S” sau „F”, de exemplu. Calitatea slaba a vocii, zgomotul de fundal si staticul nu mai sunt acceptabile in timpul unei intalniri cand atentia si participarea tuturor participantilor sunt pe deplin necesare.

Cu SoundStation, Polycom a creat un mediu in care fluxul de conversatii decurge natural ca si cum toata lumea ar fi asezata in aceeasi camera indiferent cat de departe sunt locatiile.

Stocul telefoanelor SoundStation la pret promotional poate fi consultat aici

*Articol preluat din Biztech Magazine.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii