fbpx

Extreme finalizeaza achizitia Zebra


Extreme Networks a finalizat achizitia companiei Zebra Technology Corporation, divizia solutii de wireless LAN, devenind al treilea mare furnizor mondial de solutii wireless.

„Combinarea tehnologiilor WLAN ale Zebra si pietele de retail, transport si logistica si a clientilor din industria hoteliera cu capabilitatile cu fir si fara fir ale Extreme Networks, recunoscute ca fiind vizionare in cadrul Gartner Magic Quadrant, duce la formarea celei de-a treia puteri de retea WLAN din industrie” a declarat Ed Meyercord, presedinte si CEO al Extreme Networks. „WLAN este segmentul cu cea mai rapida crestere din industria de retele. Mostenirea noastra de a oferi tehnologii inovatoare si de pionierat este intarita prin anuntul de astazi, subliniind angajamentul nostru de a oferi clientilor din intreaga lume vizibilitate si control unificate de-a lungul retelele lor prin cablu fir si fara fir.”

Aceasta achizitie consolideaza si extinde procesele end-to-end ale Extreme Networks, solutiile software de retea cu si fir si fara fir si vine in completarea atentiei pe care o acorda pietei verticale. Aceasta preluare ii consolideaza pozitia lui Extreme Networks, clasandu-l ca cel de-al treilea cel mai mare furnizor in pietele sale tinta si cel de-al patrulea cel mai mare furnizor prin cota de piata. Extreme va achizitiona clientii, personalul si activele tehnologice de la Zebra.

Clientii Zebra WLAN vor beneficia de intregul portofoliu al Extreme Networks. Achizitia plaseaza Extreme Networks pe pozitia de lider in cadrul pietelor hoteliera, educationala, de sanatate, productie si guverne nationale si locale si ii face intrarea in noi verticale precum cele de retail, transport si logistica si in cadrul industriei hoteliere extinse, deschizând calea totodata catre oportunitati suplimentare pentru crestere. Toti clientii WLAN din fiecare piata verticala deservita, indiferent de solutiile pe care le detin, vor avea acces la ofertele de servicii ale Extreme Networks care au castigat premiul ExtremeWorks™. Cele mai bune solutii de mobilitate ale Extreme Networks vor fi acordate tuturor distribuitorilor autorizati din cadrul programului Extreme Partner Network.

Extreme Networks preconizeaza ca tranzactia va fi cumulativa pentru fluxul de numerar si veniturile pentru anul sau fiscal 2017 si se asteapta sa genereze peste 115 $ milioane in veniturile anuale prin activele WLAN achizitionate.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii