fbpx

Povestea Lifesize, Vocea Veracomp


Povestea Lifesize, Vocea Veracomp 1

Lifesize Cloud ofera o alternativa la sistemele de videoconferinta traditionale

Sistemele de videoconferinta in cloud, precum Lifesize Cloud, ajuta firmele sa implementeze sisteme video scalabile reducand in acelasi timp si costurile si resursele IT.

Lifesize Inc. este cunoscut ca un furnizor inovator de sisteme de videoconferinta. De la inregistrari video de inalta definitie la software virtual, Lifesize a impulsionat initiativele de calitate si reducere a costurilor.

Cu Lifesize Cloud, Lifesize a evoluat intr-un serviciu de videoconferinta in cloud,  diferentiindu-l in mod semnificativ de furnizorii traditionali de sisteme de videoconferinta.

Lifesize si-a folosit expertiza in puncte finale video pentru a asigura conexiuni intre salile de sedinta si cloud. Avand in vedere ca multe aplicatii de afaceri s-au mutat in cloud, furnizorii de sisteme de videoconferinta au realizat aceleasi beneficii.

Lifesize Cloud este potrivit pentru firmele de orice dimensiuni. Serviciul permite companiilor sa instaleze un model evolutiv si sa evite costuri de capital anticipate si investitii majore in resurse IT care ar fi in mod normal necesare pentru sisteme video interne.

Caracterici Lifesize Cloud si preturi

Lifesize Cloud ofera servicii multiple care ar necesita in caz contrar servere interne. Aceste servicii includ controlul apelurilor, integrarea directoarelor, interoperabilitate completa cu Skype for Business, intalniri intre mai multe parti cu pana la 50 de participanti, server sigur de tunelare a comunicatiei, instrumente de inregistrare si management precum inregistrari detaliate ale convorbirilor si rapoarte de utilizare, acces audio gratuit si nelimitat catre numere fixe locale si international precum si live stream – cel mai simplu mod de a difuza evenimentul direct catre utilizatori pana la 10000 de conexiuni optimizat pentru fiecare participant desktop, laptop, tabletă sau telefon, totul securizat.

Lifesize Cloud suporta dispozitive mobile iOS si Android, precum si computere desktop Mac si Windows. Clientii trebuie doar sa descarce o aplicatie pentru clienti gratuita si sa aiba un abonament pentru a se conecta la Lifesize Cloud.

Lifesize ofera patru versiuni de Icon. Icon 400 si 450 sunt pentru sali de conferinta sau sali de sedinta mici. Icon 600 este potrivit pentru sali de sedinta mari si medii. Icon 800 este un server codec mai traditional pentru sali de sedinta mai mari, sali de consiliu si sali de clasa. Toate punctele finale includ o camera si telefon sau MicPod.

Lifesize ofera de asemenea un instrument BYOD denumit Icon Flex. Acest periferic actioneaza ca un dispozitiv USB si necesita o aplicatie video pe calculatorul utilizatorului, cum ar fi Lifesize Cloud, Skype for Business sau Google Hangouts.

Lifesize Icon a fost primul punct final video desemnat ca dispozitiv conectat. Autoconfigurarea Lifesize Cloud permite punctelor finale sa functioneze imediat, cu acces la toate caracteristicile cloud.

Lifesize ofera o versiune trial gratuita de 14 zile a Lifesize Cloud, disponibila pe pagina sa de internet. Clientii pot incerca Lifesize Icon intre 30-60 de zile.

In Romania, Veracomp este distribuitor autorizat Lifesize, sustinand marcile premium si acceptand provocarile tehnologice pentru a construi medii de comunicare cat mai flexibile.

Aveti nevoie de metode de comunicare eficiente?

Veracomp poate sa integreze fluxul informational cat mai avansat prin tehnologiile pe care le are in portofoliu.

Stati de vorba cu expertul nostru in comunicatii unificate, Dan Rotaru.

Cautati informatii