fbpx

Predictiile RSA pentru 2016


Presedintele RSA, Amit Yoran, face un review al anului care tocmai se incheie si, totodata, o predictie a celor mai importante cinci tendinte la care ar trebui sa ne asteptam in 2016

2015 a marcat o schimbare strategica de la accentul maniac pus pe preventie spre un mai mare echilibru pe capacitatile de monitorizare, dedectare si de raspuns. Aproape ca a devenit un cliseu sa spunem ca incalcarile de securitate sunt inevitabile si ca trebuie sa gasim o modalitate de detectare mai rapida.

2015 a vazut o continua accelerare a evolutiei amenintarilor. Ceea ce era considerat o amenintare “avansata” in anii trecuti a devenit astazi o marfa, cu malware-uri sofisticate si exploatari la pretul unui bilet la film.

Iata care sunt tendintele emergente pentru care atat industria, cat si companiile ar trebui sa se pregateasca in 2016:

  • Manipularea strategica a datelor
  • Cresterea atacurilor asupra  furnizorilor de servicii de aplicatii
  • Hacktivismul si marirea Suprafetelor de Atac
  • ICS (Industrial Control Systems) impins pana la limita
  • Zguduirea  industriei de securitate

https://blogs.rsa.com/predictions-for-2016/?linkId=19602466

RSA
RSA

Furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii Analize de Securitate puternice si capacitati GRC de top din industrie RSA, Divizia de Securitate a EMC, este principalul furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii. RSA ofera solutii pentru cele mai complexe si sensibile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii