fbpx

Primul serviciu de interoperabilitate video bazat pe cloud


Polycom si Microsoft vor extinde colaborarea video in Office 365 si Skype for Business
  • Solutiile de colaborare din seria Polycom® RealPresence® Group vor fi certificate pentru Office 365 si Skype for Business
  • Polycom va dezvolta noi solutii exclusiv pentru Skype for Business
  • Polycom si Microsoft vor asigura impreuna primul serviciu de interoperabilitate video al industriei bazat pe cloud

polycom
Solutiile de top Polycom privind conferintele video interne din seria RealPresence® Group vor fi calificate pe serverul Skype for Business si suportate pe Office 365. O interfata de utilizator similara celei Skype for Business a dispozitivului Polycom RealPresence Touch™ va facilta si mai mult pentru utilizatorii Skype for Business integrarea conferintelor video in fluxul de lucru existent. Solutiile din seria RealPresence Group sunt utilizate pentru sedinte de toate tipurile, de la incaperi neorganizate la camere vaste, care vor permite Skype for Business sa se extinda in Sali de conferinta, sali de consiliu si Sali de sedinta de toate dimensiunile.

In plus, ca parte a nou anuntatului Proiect Rigel al Microsoft, Polycom va livra o noua linie de solutii pentru Sali, dezvoltata pentru Skype for Business, care va oferi o simplitate de tipul plug-and-play intr-o varietate de configuratii care vor raspunde nevoilor societatilor si salilor de orice dimensiuni. In plus, tehnologiile de top de voce si video ale Polycom, precum Polycom® CX5100 si Polycom® RealPresence Trio™, vor fi certificate pentru solutiile Proiectului Rigel.

Numerosi clienti doresc sa asigure o punte intre mediile eterogene de solutii pe masura ce trec la Office 365. Cele doua companii au anuntat, de asemenea, faptul ca Polycom va livra un serviciu video inovator in industrie, bazat pe cloud, gazduit in Microsoft Cloud, pentru clientii Office 365.

“Unificarea Skype for Business in Office 365 cu solutiile audio si video de inalta calitate ale Polycom asigura clientilor cea mai completa trusa de colaborare pentru un loc de munca modern,” a afirmat Zig Serafin, Vicepresedinte corporativ, Skype for Business.

Pentru informatii suplimentare privind modul in care Polycom si Microsoft pregatesc clientii pentru locul de munca viitor, accesati aici.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii