fbpx

Produsele SmartSite premiate


Solutiile wireless SmartSite de la Huawei au castigat premiile "OSCARS" in materie de design: atat premiul iF, cat si titlul Reddot. Premiile valideaza un nivel superior al designului artistic, al aspectului practic si al functionalitatii produselor.

 

SmartSite a fost considerat de specialisti ca fiind “o modalitatea rapida spre digitalizare: prin apasarea unui singur buton, senzorii sunt conectati”. Solutiile SmartSite sunt utilizate in domeniul telecom, pentru a realiza scenarii de management si au rolul de a oferi vizibilitate si conexiune, fiind usor de administrat si de optimizat, prin utilizarea senzorilor wireless.

Principalele atribute ale solutiei SmartSite:

  • Usor de instalat (TTM creste cu 75% la 1.000 locatii): instalare wireless a site-ului, senzori cu instalare magnetica, porturi fizice nelimitate, nu este necesar un site survey, potrivite pentru orice fel de site-uri.
  • Consum redus de energie (1/20 in raport cu alte solutii competitoare similare): dispozitivele nu necesita intretinere timp de 5 ani, includ baterie “long life”, functionarea procesoarelor cu un nivel redus de consum (la nivel de milliwatt), colectarea rapida a datelor (la nivel de millisecunda), latenta smart.
  • Conexiune fiabila (tehnologie de protectie a semnalului brevetata): Huawei detine experienta telecom avansata, multi-tehnologie de protectie a semnalului wireles, proiectare de varf a semnalului anti-interferente.

iF si Reddot sunt cele mai cunoscute premii in materie de design industrial. Premiile iF sunt organizate anual de catre institututl german iF Industrie Forum Design. Premiile Reddot sunt acordate de institutul de design Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Li Junpeng, presedintele departamentului de marketing al liniei de produse de retelistica, in cadrul Huawei, a declarat: „In acest an, solutia SmartSite a castigat consecutiv doua premii de top in materie de design. Aceasta este o recunoastere importanta a industriei acordata produselor noastre pentru designul si calitatea lor. Vom continua sa investim in R&D pentru a imbunatati functia si aspectul produselor, pentru a oferi clientilor nostri servicii superioare de gestionare inteligenta a site-urilor„.

Solutia Huawei de management al site-urilor este prezenta in peste 250 de proiecte din 95 de tari, oferind management inteligent pentru numerosi operatori globali. Huawei va continua sa inoveze, pentru a oferi o eficienta superiora a instalarii, pentru a umaniza aspectulprodusului si pentru a oferi clientilor instrumente de gestionare a site-urilor de cea mai inalta calitate. Reteaua de telecomunicatii devine vizibila si mai usor de gestionat prin digitizarea rapida a site-urilor. Acest lucru sustine gestionarea precisa a retelei energetice si permite succesul continuu al afacerilor.

Sursa

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii