fbpx

Programul Fortinet Network Security


Profitati de optiunile Fortinet de a da examenul online din confortul propriului camin! Inscrieti-va acum la un training online Fortinet si veti putea invata in ritmul propriu, de oriunde si da examenul de oriunde. Inregistrati-va la examen si selectati optiunea de a da examenul «de acasa sau de la birou».

 

Companiile din intreaga lume continua sa investeasca in infrastructura de securitate si in acelasi timp vor sa verifice cunostintele si abilitatile personalului lor de securitate. Ca raspuns pentru aceasta cerere, Fortinet ofera un program de certificare pe 8 niveluri care este conceput pentru profesionistii care doresc sa-si valideze abilitatile de securitate in retea.

Programul contine traininguri online, de tip self-study, dar si conduse de instructori certificati. Trainingurile NSE sunt disponibile prin intermediul centrelor de training autorizat Fortinet.

Incepand cu 1 august 2018, Veracomp este Centru de Training Autorizat Fortinet. Avantajele parcurgerii cursurilor de certificare in cadrul Veracomp:

  • Ofera acelasi nivel de instruire, facilitati si materiale de curs ca in cadrul oricarui alt centru de training autorizat Fortinet
  • Furnizeaza baza solida de cunostinte si aptitudini esentiale in exploatarea optima a echipamentelor Fortinet
  • Asigura fundamentele necesare pentru obtinerea unui scor cel putin satisfacator la examenul propriu-zis de certificare
  • Dezvolta know-how si aptitudini tehnice care inseamna avantaj competitiv

Ia-ti examenul Fortineti in mod convenabil de acasa prin programarea online OnVUE. Un proctor live va monitoriza participantii prin intermediul camerei web de pe stația de lucru pentru a oferi o experiența sigura la examen.

Pentru informatii despre trainingurile Fortinet si examene : fortinet@veracomp.ro.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii