fbpx

Proiect pilot Polycom la NATO


Ca parte a unui proiect pilot in parteneriat cu Industry, in data de 17 noiembrie 2015 a fost instalata o solutie Real Presence Centro Polycom in Mons, Belgia. Aceasta solutie noua – oferita Agentiei gratuit ca parte a unui experiment de catre General Services, filiala CMS – este prima care a fost instalata vreodata la NATO. Scopul este evaluarea caracterului adecvat al tehnologiei pentru o utilizare mai extinsa la NATO.

Proiectul are ca scop accelerarea adoptarii si utilizarii unor camere de intalniri virtuale si a unor metode noi de lucru prin operatiuni mai prietenoase cu utilizatorul si complet automate incluzand video, audio si colaborare de date de inalta calitate. Ca parte a modernizarii IT, colaborarea virtuala si noile metode de lucru vor deveni o capabilitate operationala esentiala in cadrul Aliantei.

Spre deosebire de camerele de intalniri virtuale obisnuite, Centro cuprinde o camera  de 360 de grade care permite vizualizarea completa a tuturor participantilor, afisaje HD cu ecran tactil, activare automata cand o persoana intra in camera, incarcarea porturilor pentru dispozitivele BYO, adnotari integrate (tabla alba), iluminat dedesubt care arata starea sistemului si multe altele.

Nu este vorba de butoane, aceasta solutie inseamna rentabilitatea investitiilor, economisind resurse, extinzand aplicatii si mentinand avantaje pentru NATO.  Tendintele solutiilor colaborative arata fixarea unor preturi reduse cu o calitate sporita. Pentru Agentie acest lucru inseamna economie de timp, resurse, lucrul in siguranta de aproape oriunde si o experienta de utilizator exceptionala!  “Intri in camera si iti vei da seama ca nu este o camera VTC traditionala,” spune BGEN Luigi Tomaiuolo, Director Operatiuni Service Agentia NCI. Imediat sistemul se va activa pe baza detectarii miscarilor, atingi locatia(iile) cu care doresti sa te conectezi si incepi sa lucrezi! Confortabil, dar totusi formal, oricine simte ca distanta pare ca a fost stearsa.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii