fbpx

Proofpoint Email Protection castiga premiul CRN pentru Produsul Anului


Proofpoint, companie lider in domeniul securitatii cibernetice si al conformitatii, a anuntat ca CRN®, un brand al companiei The Channel Company, a acordat solutiei Proofpoint Email Protection titlul de un castigator al Premiilor CRN pentru Produsul Anului 2019, la categoria securitate web si e-mail.

 

Proofpoint Email Protection castiga premiul CRN pentru Produsul Anului 1

Proofpoint Email Protection ofera securitate multistratificata pentru a proteja e-mailurile atat la intrare, cat si la iesire. Proofpoint Email Protection detecteaza si blocheaza amenintarile malware si non-malware si previne ca informatiile confidentiale sa nu ajunga pe maini gresite.

Castigatorii titlului Produsului Anului CRN sunt selectati folosind o combinatie de criterii, pentru a capta nivelul real de satisfactie al partenerilor care implementeaza produsele respective. Produsele si serviciile prezente pe aceasta lista reprezinta cele mai bune oferte din clasa, bazate pe inovatie tehnologica, oportunitate financiara si cererea clientilor. Sondajul din acest an s-a bazat pe opiinile a 5.000 de specilialisti din domeniu.

„Castigatorii titlului Produsul Anului CRN 2019 sunt cei care demonstreaza excelenta in industrie prin performanta produselor si solutiilor oferite”, a declarat Bob Skelley, CEO al companiei Channel. „Aceste produse si servicii abordeaza nevoile in continua evolutie ale pietei si cererea de tehnologie inovatoare. Aceasta lista ar trebui sa fie o resursa valoroasa pentru integratorii care doresc sa consilieze clientii despre produsele si serviciile cu un nivel ridicat de valoare si rentabilitate.”

In 2020, peisajul amenintarilor cibernetice va continua sa se schimbe, intrucat infractionalitatea cibernetica vizeaza tot mai mult persoanele fizice folosind mesaje puternic personalizate pe canalul e-mail. Proofpoint Email Protection protejeaza utilizatorii de malware, phishing de credetiale si fraude prin e-mail, permitand in acelasi timp administratorilor sa raspunda rapid la incidentele de securitate. Organizatiile din intreaga lume au incredere in indicele de atac al Proofpoint si in analizele granulare ale amenintarilor pentru a oferi vizibilitate celor mai vizati utilizatori. Odata inarmati cu informatiile furnizate de solutia Proofpoint, echipele de securitate pot implementa controale adaptate bazate pe analiza de riscuri pentru a apara in mod corespunzator fiecare utilizator in parte la nivel de email personal sau corporate.

„Pentru noi este o onoare sa fim recunoscuti de CRN ca lider in securitatea e-mailului”, a declarat Ryan Kalember, vicepresedinte executiv al diviziei Cybersecurity Strategy, in cadrul Proofpoint. „Partenerii nostri pe lantul de distributie se bazeaza pe solutiilor noastre, deoarece Proofpoint ofera institutiilor si companiilor o mai buna vizibilitate asupra tintelor atacurilor, titlurile si functiile acestora. Cu Proofpoint Email Protection, organizatiile pot reduce semnificativ pierderea potentiala de informatii si consecintele financiare ale unui atac cibernetic.”

Comunicatul oficial este disponibil pe site-ul producatorului.

 

Proofpoint
Proofpoint

ProofPoint este o companie leader de securitate cibernetica, avand solutii care protejeaza cele mai mari active si cele mai mari riscuri ale unei companii : oamenii. Oamenii deruleaza tranzactii de business dincolo de granitele perimetrelor traditionale de retea si a endpointurilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii