fbpx

ProofPoint, lider in Cadranul Magic Gartner pentru solutiile enterprise de arhivare a informatiilor


Aplicatiile enterprise de arhivare a informatiilor (Enterprise information archiving/EIA) combina produse si solutii pentru arhivarea continutului de tip mesaje ale utilizatorilor, cum ar fi e-mail, mesagerie instant (IM), SMS si date de socializare publica si de afaceri.
ProofPoint, lider in Cadranul Magic Gartner pentru solutiile enterprise de arhivare a informatiilor 1

Aceasta include si alte tipuri de continut, cum ar fi datele stocate in platforme de sincronizare si partajare a fisierelor (EFSS), fisiere, continut web si voce. Cea mai mare parte a cheltuielilor asociate EIA vizeaza aspecte de complianta si de pastrare a documentelor de tip e-mail; cu toate acestea, interesul pentru arhivarea altor date suplimentare din surse de tip mesagerie este in crestere.

Produsele EIA ofera functii precum reducerea volumului de date pe tipuri de continut, gestionarea retentiei datelor, indexarea continutului si instrumente de baza pentru descoperirea si clasificarea electronica.

Cadranul Magic Gartner nu reprezinta o simpla evaluare a calitatii, atributelor si caracteristicilor unui produs. Evaluarea produsului reprezinta o componenta importanta, dar este completata de capacitatea producatorului de a-si extinde portofoliul de clienti, de a dezvolta produsele si serviciile asociate acestora si de a-si creste cota de piata.

ProofPoint este o companie fondata in 2002 si care a dezvoltat un portofoliu solid de solutii de securitate enterprise.

Proofpoint Information Archiving este o platforma de arhivare SaaS care ofera solutii de e-descovery si supraveghere a conformitatii. Pentru a realiza acest lucru, solutia Proofpoint combina securitatea cibernetica, detectarea amenintarilor si monitorizarea retelelor sociale cu arhivarea pentru e-mail, IM, social media, colaborare si continut web.

Proofpoint se concentreaza pe supravegherea conformitatii si are o baza de clienti raspandita in sectoarele de inalta reglementare, cum ar fi serviciile financiare, sectorul public, asistenta medicala si organizatii guvernamentale.

Gartner plaseaza solutia ProofPoint in Cadranul Liderilor pentru avantajele pe care le ofera:

  • un set complet de capabilitati de arhivare, supraveghere si e-descovery, bazandu-se pe clientii interesati de securitate.
  • performanta si viteza de cautare superioare, inclusiv supervizare si capacitati puternice de e-descovery, care sunt foarte bine apreciate de clientii actuali.
  • politica producatorului de a investi permanent in analiza de fisiere, analize social media si in produse de securitate care se constituie ca o platforma bine conturata.

Raportul complet este disponibil aici.

Proofpoint
Proofpoint

ProofPoint este o companie leader de securitate cibernetica, avand solutii care protejeaza cele mai mari active si cele mai mari riscuri ale unei companii : oamenii. Oamenii deruleaza tranzactii de business dincolo de granitele perimetrelor traditionale de retea si a endpointurilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii