fbpx

Pure Storage FlashArray recunoscut drept alegerea clientilor Gartner Peer Insights 2021 pentru primary storage arrays


Distinctia Gartner Peer Insights se bazeaza pe feedback-ul si evaluarile profesionistilor care au experienta in achizitionarea, implementarea si / sau utilizarea produsului sau serviciului.

Pure Storage FlashArray recunoscut drept alegerea clientilor Gartner Peer Insights 2021  pentru primary storage arrays 1Potrivit Gartner, matricile de stocare primara acopera furnizorii care ofera produse dedicate sau linii de produse pentru matrici de tip solid-state (SSA) sau matrici de stocare hibride, sau ambele.

Solutiile FlashArray de la Pure, FlashArray // X, FlashArray // C si Cloud Block Store pentru AWS si Microsoft Azure, ofera clientilor un spatiu de stocare enterprise de inalta performanta, fiabil, simplu si accesibil in cloud, pentru a satisface nevoile celor mai importante sarcini de munca. orientate spre capacitate in acelasi timp. Cu arhitecturi all-flash care ofera capabilitati de tip cloud si API-uri moderne, portofoliul FlashArray de la Pure permite integrarea fiabila, eficienta si mobilitatea datelor cu software si platforme cloud de varf, inclusiv AWS, Microsoft Azure, VMware, SQL Server, Oracle, SAP.

Incepand cu 31 martie 2021, Pure a obtinut un rating global de 4,8 din 5 in Gartner’s Peer Reviews pentru solutia sa FlashArray, pe baza a 86 de recenzii ale utilizatorilor finali. La 100%, Pure a obtinut cea mai inalta recunoastere in randul furnizorilor care primesc desemnarea Customers ’Choice pentru„ dorinta de a recomanda ”.

Pentru mai multe detalii, accesati raportul de pe site-ul Pure.

Pure Storage
Pure Storage

Leader in Gartner Primary Storage Magic Quadrant 2019 Solutiile Pure permit companiilor SaaS, furnizorilor de servicii cloud, precum si sectorului public si privat  sa furnizeze date sigure in timp real pentru a-si alimenta productia, mediile DevOps si mediile analitice moderne intr-un ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii