fbpx

Pure Storage isi reconfirma pozitia de leader


Pure isi reconfirma leadershipul pe piata de stocare prin noul sau software Purity imbunatatit si platforma Flash optimizata pentru capacitate de generatie a treia, unind suportul pentru fisiere si protectie ransomware pe FlashBlade si FlashArray.

Pure Storage isi reconfirma pozitia de leader 1

Pe 16 februarie, Pure Storage, pionierul IT care ofera stocare as a service, a anuntat noi imbunatatiri ale portofoliului sau de solutii prin care isi extinde piata atingand noi verticale.

Actualizarile software-ului emblematic Purity pentru FlashBlade si FlashArray accelereaza aplicatiile Windows, ofera protectie ransomware atat la nivel de fisiere, cat si in aplicatiile de tip bloc sau bazate pe cloud si fac storage hibrid atat pentru sarcinile de lucru departamentale, cat si pentru cele din centrele de date, cu o a treia generatie FlashArray // C all -Plataforma QLC.

Cele mai recente actualizari, livrate prin intermediul subscriptiei Evergreen, promoveaza viziunea companiei pentru o Experienta a Datelor Moderna ™.

Imbunatatirile cheie sunt:

  • Portofoliul complet de fisiere care redefineste performanta si simplitatea pentru diferite cazuri de utilizare
  • Protectie Ransomware completa si Securitate atat la nivel de fisiere, cat si blocuri de date si aplicatii bazate in cloud – snapshot-urile SafeMode nu pot fi modificate, sterse, sau criptate, astfel incat daca are loc un atac ransomware si datele sunt criptate totusi, pot fi restaurate apoi rapid.
  • Disaster Recovery imbunatatit cu ActiveCluster peste Fibre Channel.
  • Performanta avansata a aplicatiilor de nivel 1

A treia generatie de FlashArray//C face ca storage-ul hybrid sa fie depasit, invechit

Ca parte a modelului de abonament Evergreen Storage, aceste noi caracteristici nu necesita licente suplimentare sau costuri si asigura o complexitate de grad zero. Noile caracteristici Purity pentru FlashArray sunt disponibile imediat si dîn trimestrul urmator vor fi disponibile si pentru FlashBlade.

Stirea completa despre imbunatatirile aduse de Pure Storage poate fi citita aici: Pure Extends Market Leadership with New Purity Software | Pure Storage

 

Pure Storage
Pure Storage

Leader in Gartner Primary Storage Magic Quadrant 2019 Solutiile Pure permit companiilor SaaS, furnizorilor de servicii cloud, precum si sectorului public si privat  sa furnizeze date sigure in timp real pentru a-si alimenta productia, mediile DevOps si mediile analitice moderne intr-un ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii