fbpx

Pure Storage, leader in Raportul Magic Quadrant Gartner pentru Primary Storage Arrays


Pure este pozitionat in top pentru abilitatea sa de a Executa si pentru completitudinea viziunii in cadranul magic Gartner 2020 pentru categoria Primary Storage Arrays.

 

In ultimul an, Pure a continuat sa inoveze si sa ofere solutii noi care sa rezolve nevoile urgente ale clientilor. Aceasta a inclus anuntarea celei de-a treia generatii de NVMe FlashArray // X, furnizarea solutiei Mission-Critical SAP Workloads pe FlashArray, livrarea unei solutii unificate de blocuri si fisiere cu software Purity 6.0 si punerea pe piata a QLC FlashArray // C, care face ca vechiul disc hibrid sa fie invechit. Pure a crescut semnificativ adoptarea Pure as-a-Service, care ofera modele de consum flexibile pentru clienti

O copie completa a raportului Gartner Magic Quadrant for Primary Storage Arrays este disponibil aici.

Descarcati raportul pentru a obtine informatii valoroase, inclusiv:

  • Situatia actuala a pietei de stocare a datelor
  • Evaluarea Gartner a viziunii, punctelor forte si a minusurilor pentru fiecare furnizor principal de stocare
  • De ce Pure Storage a fost numit Leader si pozitionat cel mai sus pentru capacitatea de a executa si cel mai departe in cadranul din dreapta pentru completitudinea viziunii

Tot in 2020, Pure a fost numit si Gartner Peer Insights Client’s Choice pentru stocarea primara.

Pe 03 decembrie, au fost anuntati si castigatorii premiilor pentru stocare, digitalizare si cloud 2020 (SDC Awards). Pure Storage a fost declarat castigator pentru categoriile Data Analytics Innovation of the Year & Business Continuity/Disaster Recovery (BC/DR) Innovation of the Year.

Pure Storage
Pure Storage

Leader in Gartner Primary Storage Magic Quadrant 2019 Solutiile Pure permit companiilor SaaS, furnizorilor de servicii cloud, precum si sectorului public si privat  sa furnizeze date sigure in timp real pentru a-si alimenta productia, mediile DevOps si mediile analitice moderne intr-un ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii