fbpx

Pure Storage si Portworks Enterprise pentru Kubernetes, solutia perfecta pentru aplicatii containerizate


Un studiu efectuat in decembrie 2020 arata ca trei sferturi din profesionistii IT cred ca poti face back-up unei aplicatii containerizate in acelasi mod in care faci back-up unei aplicatii traditionale. Gresit!

Daca pentru o aplicatie traditionala solutia pentru back-up poate fi folosirea snapshot-urilor la nivel de server, back-up-ul aplicatiilor containerizate trebuie sa contina containere, pods, volume, configuratii raspandite de cele mai multe ori pe mai multe noduri din cluster. Si cum configuratiile sunt tot mai complexe si aplicatiile se modifica tot mai frecvent, storage-ul optimizat pentru aplicatiile traditionale nu functioneaza bine pentru Kubernetes.

Kubernetes este o unealta exceptionala pentru automatizare, scalare si gestionare a aplicatiilor rulate in containere, dar nu protejeaza datele sau aplicatiile.

Integrand platforma de servicii de date Portworks Enterprise pentru Kubernetes cu Pure Storage FlashBlade puteti rula aplicatii pe Kubernetes in productie fara a va teme de intreruperi, defecte sau dezastre. Cu Pure Rapid Restore puteti restaura totul in minute in eventualitatea unui esec catastrofal.

Dezvoltat de la inceput pentru Kubernetes, PX-Backup livreaza protectie la nivel enterprise pentru aplicatii si date, permitand recuperare rapida la apasarea unui buton. Protectia datelor se face granular, la nivel de container, consistenta din punctul de vedere al aplicatiilor, include configuratiile Kubernetes si este multicloud – elemente esentiale ale unui back-up nativ Kubernetes.Un leader in protectia datelor Kubernetes, Portworx Enterprise foloseste FlashBlade ca remote back-up and data protection location tuned to deliver multidimensional performance pentru orice dimensiune a datelor si structurilor de date. Este solutia perfecta pentru incarcari dinamice rulate folosind Kubernetes in medii native pentru cloud.

Managementul datelor cu Portworx Enterprise si Pure Storage FlashBlade asigura cea mai buna solutie din industrie pentru inalta disponibilitate on-premise si multicloud, backup restore si disaster recovery.

Pentru informatii suplimentare, puteti accesa materialele de mai jos :

 

 

Pure Storage si Portworks Enterprise pentru Kubernetes, solutia perfecta pentru aplicatii containerizate 1

Pure Storage
Pure Storage

Leader in Gartner Primary Storage Magic Quadrant 2019 Solutiile Pure permit companiilor SaaS, furnizorilor de servicii cloud, precum si sectorului public si privat  sa furnizeze date sigure in timp real pentru a-si alimenta productia, mediile DevOps si mediile analitice moderne intr-un ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii