fbpx

Quantum Corp. (NYSE: QTM) a anuntat o noua platforma de stocare, Scalar, optimizata pentru stocarea si managementul volumelor in crestere de date nestructurate.


Primele noi produse bazate pe aceasta platforma sunt librariile Scalar i6 si Scalar i3 si StorNext AEL6. Noua platforma Scalar este ultima tehnologie Quantum din portofoliul multi-tier, hybrid flash, object-based, stocare in cloud si pe banda ce ajuta clientii sa isi optimizeze valoarea datelor in cel mai eficient si cost-effective mod.

quantum2

Banda poate juca un rol cheie in adresarea provocarilor cresterii de date nestructurate, oferind protectie, arhivare activa sau stocare cold pe termen lung – incluzand protectie impotriva amenintarilor ransomware cu o copie offline. In plus, banda continua sa fie semnificativ mai cost-effective in raport cu orice alt mediu de stocare.

Consumerismul IT a crescut nivelul asteptarilor in ceea ce priveste experienta utilizatorilor in data center. Astfel, noua platforma Scalar modernizeaza si imbunatateste semnificativ experienta utilizatorilor cu noi functionalitati precum si cu o noua interfata HTTP, setup automatizat, task-uri de management si configuratie prin servicii web, o interfata intuitiva cu design swipe-based si interactiune prin device-uri mobile.

Mai multe detalii despre nou platform de stocare, puteti citi aici.

Quantum
Quantum

Acum, mai mult decat oricand, clientii considera o prioritate protejarea si pastrarea informatiilor valoroase. Totusi, odata cu cresterea volumului de date, aparitia unor reglementari stricte de conformitate si scaderea bugetelor, gasirea unei solutii potrivite a devenit o provocare. ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii