fbpx

Quantum isi va extinde pozitia de lider in eficienta stocarii cu integrarea noii benzi LTO-8


Imbunatatirile capacitatii si performantei LTO-8 plus densitatea mare de stocare, energia redusa si inovatiile in managementul simplu ale Scalar raspund direct provocarilor legate de big data.

 

Quantum Corp. (NYSE: QTM) a anuntat astazi ca tehnologia format LTO Ultrium generatia 8 va fi disponibila in bibliotecile sale de benzi Scalar® si sistemele de arhivare StorNext® AEL incepand din decembrie 2017. Aceasta ultima generatie a benzii LTO extinde pozitia de lider de valoare a benzii pentru stocare ieftina, foarte eficienta cu 2X imbunatatire a capacitatii si imbunatatiri ale performantei in procent de 20 % fata de LTO-7 — ideal pentru gestionarea cresterii masive de date nestructurate. Quantum Scalar si StorNext AEL sunt cele mai eficiente solutii de automatizare pe benzi disponibile— cu pana la aproape 10 PB necomprimati intr-un singur rack de 19 inci si pana la 144 PB necomprimati intr-un spatiu standard al centrului de date — permitandu-le companiilor sa raspunda in mod accesibil provocarilor legate de stocarea pe termen lung prin reducerea amprentei centrului de date, scaderea energiei, temperarea costurilor si reducerea timpului de administrare.

Quantum Scalar: Cea mai eficienta stocare pe banda la ora actuala

Bibliotecile de benzi Quantum Scalar includ multe elemente cu eficienta ridicata care le fac sa fie concepute in mod unic pentru a profita de cele mai recente evolutii LTO-8:

  • Design convergent cu capacitati de calcul integrate optionale, permitand stocarea unor cantitati semnificative de date mai aproape de aplicatie si reducerea sarcinii pe infrastructura de retea.
  • Backup auto-protector si auto-recuperator si controale ale sanatatii mediilor bazate pe politica EDML de valorificare a arhivei si migrarea automata a datelor.
  • Depozitarea in biblioteca cu Active Vault™ imbunatateste securitatea si accesul la continutul depozitat reducand in acelasi timp costurile.
  • Automatizarea sarcinilor in biblioteca cu servicii web RESTful pentru automatizarea mai usoara a sarcinilor repetitive.
  • Cea mai buna densitate de stocare in domeniu, maximizand utilizarea rack-urilor cu pana la 24 PB intr-un singur rack de 19 inci.
  • Certificare 80+ Gold pentru sursele de alimentare, care produc energie si mentin constante economiile, reducand in acelasi timp impactul de mediu al unui centru de date, certificat sa fie eficient in proportie de 90 la suta la o incarcare de 50 de procente.

 

Detalii: https://investors.quantum.com/phoenix.zhtml?c=69905&p=RssLanding&cat=news&id=2309143

Quantum
Quantum

Acum, mai mult decat oricand, clientii considera o prioritate protejarea si pastrarea informatiilor valoroase. Totusi, odata cu cresterea volumului de date, aparitia unor reglementari stricte de conformitate si scaderea bugetelor, gasirea unei solutii potrivite a devenit o provocare. ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii