fbpx

Raport amenintari avansate


In perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 30 luna aprilie, 2016, participantii la programul de evaluare a amenintarilor Fortinet Cyber Threat Assessment Program (CTAP) au inregistrat peste 41 de milioane de evenimente de amenintari si incidente, dintre care multe au reusit sa treaca perimetrul stabilit de securitate.

Fortinet a intocmit un raport al acestor amenintari. Cele mai intalnite categorii de malware sunt: Cryptomalware si ransomware, iar domeniile cheie pentru livrare sunt continutul malitios livrat prin web browsing, cat si prin e-mail. Infrastructura de DNS este din ce in ce mai mult atacata, in special atacuri de tip Denial of Service.

Veracomp sustine aceasta campanie printr-un program propriu, Try me now” prin care isi propune sa ofere posibilitatea testarii gratuite de catre potentialii clienti a solutiilor de securitate si wireless Fortinet.

Raportul complet poate fi citit aici.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii