fbpx

Raport amenintari avansate


In perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 30 luna aprilie, 2016, participantii la programul de evaluare a amenintarilor Fortinet Cyber Threat Assessment Program (CTAP) au inregistrat peste 41 de milioane de evenimente de amenintari si incidente, dintre care multe au reusit sa treaca perimetrul stabilit de securitate.

Fortinet a intocmit un raport al acestor amenintari. Cele mai intalnite categorii de malware sunt: Cryptomalware si ransomware, iar domeniile cheie pentru livrare sunt continutul malitios livrat prin web browsing, cat si prin e-mail. Infrastructura de DNS este din ce in ce mai mult atacata, in special atacuri de tip Denial of Service.

Veracomp sustine aceasta campanie printr-un program propriu, Try me now” prin care isi propune sa ofere posibilitatea testarii gratuite de catre potentialii clienti a solutiilor de securitate si wireless Fortinet.

Raportul complet poate fi citit aici.

Fortinet
Fortinet

Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscriptii asociate acestora protejeaza retelele a peste 270.000 de clienti din intreaga lumea – incluzand cele mai mari firme de telecomunicatii, furnizori de servicii si companii, indiferent de marimea acestora. Fortinet a fost ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii