fbpx

Raportul GigaOm: Pure Storage depaseste furnizorii de stocare vechi


GigaOm, o platforma de blog tehnologica de top, si-a actualizat raportul sau periodic Radar „GigaOm Radar for Enterprise General-Purpose Storage Systems”, pe care companiile IT inteligente il folosesc pentru a-si actualiza strategiile de stocare a datelor.

Raportul Radar 2020 il pozitioneaza pe Pure Storage® in fruntea categoriei Outperformer, la egalitate cu furnizorul vechi NetApp si inaintea multor alti furnizori, inclusiv Dell EMC, HPE si Hitachi Vantara.

Raportul GigaOm: Pure Storage depaseste furnizorii de stocare vechi 1
Raportul GigaOm subliniaza modul in care conceptele de stocare primara, date si sarcini de lucru s-au schimbat radical in ultimii ani. Nu cu mult timp in urma, sarcinile de lucru critice depindeau de cateva aplicatii monolitice construite pe baza bazelor de date relationale traditionale. Stocarea in bloc a fost apreciata pentru performanta, disponibilitatea si rezistenta sa, dar clientii au trebuit sa plateasca pretul lipsei de flexibilitate, al usurintei de utilizare si costurile. Cloud computing-ul, containerele si microserviciile au schimbat toate acestea. Astazi accentul se pune pe flexibilitate, integrarea in cloud si automatizarea bazata pe API.

Mediul de operare Purity ofera flexibilitate si automatizare, conferind un avantaj semnificativ fata de sistemele concurentilor Pure Storage si o experienta de utilizare pe care oamenii de IT o iubesc de fapt. Integrarea in cloud este singura zona in care raportul nu ii da lui Pure Storage cel mai mare scor posibil. Dar avand in vedere recentul anunt al intentiei Pure de a achizitiona Portworx®, principala platforma de servicii de date Kubernetes pentru aplicatii native in cloud, jocul si viitorul aplicatiilor native in cloud se va schimba probabil foarte curand.

Raportul GigaOm poate fi citit aici.

Veracomp este distribuitor Pure Storage in Romania.

Pure Storage
Pure Storage

Leader in Gartner Primary Storage Magic Quadrant 2019 Solutiile Pure permit companiilor SaaS, furnizorilor de servicii cloud, precum si sectorului public si privat  sa furnizeze date sigure in timp real pentru a-si alimenta productia, mediile DevOps si mediile analitice moderne intr-un ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii