fbpx

Red Hat colaboreaza cu Microsoft pe KEDA pentru a permite functiile Azure in OpenShift


Pe 06 mai, Microsoft a introdus un nou proiect open source, KEDA (Kubernetes-based event-driven autoscaling), care permite oricarui tip de container sa scaleze de la zero la mii de instante bazate pe metrici de evenimente. Permite de asemenea containerelor sa consume evenimente direct de la sursa evenimentului in loc sa iasa prin HTTP.

 

Red Hat colaboreaza cu Microsoft  pe KEDA pentru a permite functiile Azure in OpenShift 1RedHat contribuie la realizarea KEDA atat prin proiecte upstream, cat si prin furnizarea catre clientii care folosesc Kubernetes si containere a Platformei de Containere Red Hat OpenShift.

KEDA permite activarea functiilor Azure pe platforma RedHat OpenShift Container in sectiunea Developer Preview conceputa sa se comporte la fel ca atunci cand ruleaza pe Azure ca serviciu administrat, dar ruleaza oriunde ruleaza si OpenShift, adica pe cloud-ul hybrid si on-premises.

Red Hat va face ca functiile Azure sa fie disponibile in platforma Red Hat OpenShift Container pentru a furniza o solutie hibrida FaaS care poate consuma surse de la Azure Services precum si alte surse suplimentare de evenimente disponibile in Knative, permitand dezvoltarea accelerata a aplicatiilor pe platforma Red Hat OpenShift Container.

Strategiile hibride, multicloud au devenit acum norme, iar colaborarea cu Microsoft pentru a permite o scara mai mare de alegeri in cloud hibrid este ceva pe care Red Hat l-a facut in ultimii ani.

Cu ajutorul functiilor Azure dezvoltatorii se pot concentra pe scriere folosind mai multe limbi de programare, inclusiv Java si C#.  Utilizatorii serviciilor Azure (AI, machine learning, Azure Cosmos DB, Azure IoT Hub) si alti furnizori de cloud pot trimite evenimente prin intermendiul serviciiilor lor si procesa acele evenimente cu Functiile Azure.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii