fbpx

Red Hat extinde programul Academic si pentru institutiile de cercetare si alte institutii din domeniul de invatamant


Sarcinile de lucru moderne, indiferent daca sunt aplicatii critice de productie sau proiecte de cercetare de importanta majora, necesita un sistem de operare fiabil, stabil si sigur. Adoptarea Red Hat Enterprise Linux (RHEL) de catre sectorul public, companii si organizatii nonprofit din intreaga lume a facut ca RHEL sa fie principala platforma Linux din lume devenind cea mai buna coloana vertebrala pentru aproape orice nevoie, oriunde in cloud-ul hibrid deschis.

Red Hat extinde programul Academic si pentru institutiile de cercetare si alte institutii din domeniul de invatamant 1

Red Hat  a depus eforturi continue sa extinda gradul de utilizare si accesare  RHEL, sa-l faca mai usor disponibil pentru mai multi utilizatori, de la a permite dezvoltatorilor individuali sa ruleze RHEL in productie fara costuri pana la eficientizarea modului in care proiectele open source pot accesa RHEL fara costuri.

Pe 19 iulie, Red Hat a anuntat extinderea disponibilitatii RHEL acordand accesul la subscriptii pentru institutiile de cercetare si academice. In timp ce Red Hat a oferit in mod istoric o optiune low-cost pentru institutiile academice, aceasta a fost disponibila numai entitatilor care acorda diplome. Acum, o gama mult mai larga de organizatii de cercetare si din mediul academic pot intra in programul de abonament academic Red Hat, fie ca pur si simplu ruleaza un server web sau vorbim de un mediu de calcul de performanta (HPC). Aceasta accesibilitate mai mare este, de asemenea, destinata sa ajute mai bine pregatirea studentilor si a altor cursanti pentru oportunitati viitoare in domeniile legate de IT.

Organizatiile academice si de cercetare sunt membri cheie ai comunitatii open source, contribuind la stimularea inovatiei, precum si educarea urmatoarei generatii de lideri IT. Abonamentele academice extinse nu sunt destinate agentiilor sau organizatiilor guvernamentale internationale, deoarece aceste organizatii au deja programe specifice dedicate nevoilor lor. In plus, implementarile HPC comerciale sunt acoperite printr-un abonament separat, adaptat. Pentru mai multe informatii despre programul academic RHEL sau pentru a vedea daca organizatia dvs. se califica, va rugam sa contactati echipa Red Hat la redhat-academic@redhat.com sau reprezentantii Veracomp (florin.sudor@veracomp.ro).

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii