fbpx

Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Cloud – punte de legatura intre instalarile edge si cele din centrele de date


Noua solutie creeaza o legatura directa intre Red Hat OpenStack Platform si Red Hat Ceph Storage, constituindu-se ca o platforma open dedicata inovatiilor din zona perimetrala.

 

Red Hat Inc., lider mondial in furnizarea de solutii open source, a lansat recent Red Hat Hyperconverted Infrastructure for Cloud, o solutie integrata pentru clientii care doresc sa co-localizeze functiile de calcul si de stocare in mediile OpenStack. Noua solutie combina Platforma Red Hat OpenStack 13 si Red Hat Ceph Storage 3 intr-o experienta unica a utilizatorului, sustinuta de un ciclu de viata comun pentru o mai mare eficienta operationala si organizationala.

Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Cloud ofera o platforma deschisa pentru a imbunatati capacitatea de transfer a aplicatiilor intre datacenter si edge, actiune critica pentru companiile care, din punct de vedere istoric, nu aveau de ales in afara sistemelor inflexibile si proprietare. In plus, nodurile intr-o implementare OpenStack sunt interoperabile, oferindu-le clientilor posibilitatea de a utiliza noduri fara hiperconversie in retelele lor, noduri hiperconverse la edge, imbunatatind astfel utilizarea resurselor existente. Prin utilizarea seturilor de competente existente in construirea cloud-urilor private si hibride, clientii pot inova mai rapid pentru a raspunde cerintelor de generatie urmatoare pentru edge.

Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Cloud ofera o experienta superioara clientilor prin livrarea unei solutii pre-packaged cu licentiere flexibila. Dintre principalele avantaje ale clientilor mentionam:

  • Managementul unificat al ciclului de viata – Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Cloud ajuta la crearea blocurilor private de construire cloud, simplificand operatiunile continue si gestionand functiile OpenStack si de stocare ca o singura unitate cu consistenta de configurare pe intreaga durata de viata a solutiei.
  • Cost redus si flexibilitate operationala superioara – noua solutie permite organizatiilor sa ruleze layere dedicate de calcul si de stocare in centru cu noduri hiperconverse la edge, care ruleaza pe hardware standard industrial. In plus, toate serviciile OpenStack sunt containerizate, ceea ce duce la economii suplimentare de costuri si la gestionarea eficienta a resurselor.
  • Eficienta organizationala mai mare – Clientii pot utiliza cunostintele si activele existente in jurul infrastructurii private cloud, profitand in acelasi timp de beneficiile oferite de tehnologia OpenStack. Infrastructura hiperconvertibila are o atractie deosebita pentru generalistii IT, care inlocuiesc rapid rolurile specializate in industria moderna. In plus, tehnicienii de edge, care ar putea sa nu cunoasca in detaliu implementarea si configurarea OpenStack, pot beneficia de ciclul de viata unificat si de experienta utilizatorului.

„Clientii care doresc sa construiasca o fundatie comuna intre centrele de date si edge pot acum sa isi lanseze cu incredere serviciile catre clientii lor. Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Cloud ofera clientilor forta si versatilitatea hiperconvergentei in cloud hibrid,” declara Ranga Rangachari, vicepresedinte si director general, Storage, Red Hat.

Red Hat are cele mai substantiale contributii la comunitatile open source Ceph si OpenStack si sustine un ecosistem deschis de platforme de calcul si furnizori de hardware.

Solutia Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Cloud va fi disponibila incepand cu luna iunie 2018.

Vezi aici comunicatul oficial.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii