fbpx

Red Hat introduce OpenShift varianta single node


Noua versiune OpenShift, single node, are atat capabilitati de control cat si de lucru pe un singur server oferind utilizatorilor o experienta consecventa pe site-urile unde este implementat OpenShift, indiferent de dimensiunea implementarii.

Red Hat introduce OpenShift varianta single node 1

Utilizatorii care au Kubernetes pe site-urile de management centralizat si vor sa aiba clustere Kubernetes independente pe site-urile de edge pot sa-si implementeze aceasta varianta OpenShift si astfel nu vor mai depinde deloc sau aproape deloc de clusterul de management centralizat rulandu-l cand este necesar.

La fel ca OpenShift cu mai multe noduri, implementarea cu un singur nod extinde experienta OpenShift, profitand de aceleasi abilitati si instrumente si aducand upgrade-uri consecvente si gestionarea ciclului de viata in intreaga stiva de containere, inclusiv sistemul de operare si aplicatii.

In mediile care necesita o disponibilitate ridicata, se recomanda ca arhitectura sa fie configurata intr-un mod in care, daca hardware-ul ar esua, acele sarcini de lucru sunt transferate catre alte site-uri sau noduri in timp ce nodul afectat este recuperat.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii