fbpx

Red Hat isi extinde controlul si automatizarea infrastructurii din Datacenter, cu cea mai recenta versiune a solutiei Red Hat CloudForms


Red Hat a anuntat recent disponibilitatea generala a Red Hat Cloudforms 4.7, cea mai recenta versiune a solutiei sale scalabile de gestionare a infrastructurii.

Red Hat CloudForms 4.7 include o integrare mai consistenta cu Red Hat Ansible Automation si noi integrari de infrastructura concepute pentru a simplifica si eficientiza managementului IT in infrastructurile cloud hibride.

„Odata cu migrarea aplicatiilor catre infrastructuri cloud hibride, pentru multe organizatii gestionarea eficienta a infrastructurii din cloud fizic, virtual si privat ramane un element cheie pentru adoptarea completa a cloudului hibrid. Red Hat CloudForms 4.7 ofera o punct de plecare stabil pentru organizatiile care vor sa exploateze serviciile cloud publice in tandem cu infrastructura locala, permitand utilizatorilor sa obtina un control sporit asupra datacenterului si oferind in acelasi timp un set unificat si consistent de capacitati de management pentru resursele fizice distribuite,” afirma Joe Fitzgeraldvice Presedinte, Divizia Management, Red Hat.

Conform analistilor Gartner, „in perspectiva, adoptarea tehnologiilor cloud va implica cloud hibrid sau medii multicloud. Pana in 2020, 75% dintre organizatii vor fi implementat un model multicloud sau hibrid.” ¹ Red Hat considera ca pentru a integra infrastructura cloud hibrida, organizatiile trebuie inainte de toate sa isi consolideze capabilitati de gestiune si supraveghere din mediile cloud, virtuale si cele private. Cea mai recenta versiune a Red Hat CloudForms ajuta la gestionarea unificata si consecventa a resurselor locale si a celor virtuale prin politici de auto-service controlat pentru consumatorii de servicii IT.

Red Hat CloudForms furnizeaza componenta on-premises a portofoliului de solutii robuste Red Hat de gestionare a cloudului hibrid, unde Red Hat Ansible Tower ofera capabilitati de automatizare pentru serviciile de cloud public. In combinatie, cele doua produse genereaza un singur panou de control pentru gestionarea amprentelor IT ale intreprinderii, oferind capabilitati pentru automatizarea fluxurilor de lucru, standardizarea configuratiilor de sistem si mentinerea mai buna a stabilitatii si fiabilitatii sistemului in intregul mediu IT.

Red Hat CloudForms 4.7 vine cu o integrare suplimentara cu Red Hat Ansible Automation, facand mai multe capabilitati disponibile nativ in CloudForms. Utilizatorii pot executa fluxurile de lucru Red Hat Ansible Tower direct din interfata CloudForms, un nivel complex de automatizare devenind astfel simplu de aplicat. Prin fuziunea celor doua solutii, Red Hat CloudForms 4.7 poate ajuta organizatiile sa accelereze implementarile IT, mentinand in acelasi timp stabilitate si performanta imbunatatite.

Red Hat CloudForms 4.7 ofera integrari noi si imbunatatite cu diversi furnizori de retelistica si de infrastructura fizica, inclusiv cu Nuage Networks Virtualized Services Platform (VSP) si Lenovo XClarity, facilitand utilizatorilor o mai buna gestionare a infrastructurii fizice si a retelei alaturi de cea virtuala si multicloud, prin intermediul unei singure solutii. Integrarea ajuta utilizatorii sa gestioneze infrastructura fizica in acelasi mod in care ar manevra performanta virtuala.

¹Sursa, Gartner, Inc., Market Insight: Making Lots of Money in the New World of Hybrid Cloud and Multicloud

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii