fbpx

Red Hat lanseaza Open Shift Virtualization 2.4


Anuntata pentru prima data la Red Hat Summit 2020, OpenShift Virtualization, versiunea 2.4 este acum disponibila pentru publicul larg si este inclusa in Red Hat OpenShift Container Platform fara costuri suplimentare.

 

Derivat din proiectul open source KubeVirt, OpenShift Virtualization permite companiilor sa dezvolte, implementeze si sa gestioneze aplicatii formate din VM-uri alaturi de containere si functii fara server, toate intr-o singura platforma moderna Kubernetes care ruleaza pe infrastructura bare-metal.

Ce este nou?

Pentru a raspunde nevoilor echipelor de dezvoltare care au adoptat, sau doresc sa adopte, OpenShift, dar care detin volume de munca ale masinilor virtuale existente care nu pot fi usor containerizate, OpenShift Virtualization ofera mijloacele de a construi, modifica si implementa aplicatii care se afla in containere de aplicatii si VM-uri intr-un mediu comun. Odata cu lansarea OpenShift Virtualization, Red Hat introduce:

  • Certificare Microsoft Window Server (SVVP): VM-urile care ruleaza Microsoft Windows Server sunt certificate pe OpenShift prin Microsoft’s Server Virtualization Validation Program (SVVP).
  • Administrare mai usoara si metode alternative de instalare
  • Reinnoire automata a certificatelor
  • Suport pentru clusterele deconectate

OpenShift Virtualization ruleaza si gestioneaza masinile virtuale in mediile de productie prin intermediul platformei OpenShift. Fiti alaturi de noi pe 09 decembrie pentru o demonstratie live si o sesiune de intrebari si raspunsuri cu expertul nostru OpenShift, Bogdan Benea.

Resurse OpenShift Virtualization:

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii