fbpx

Red Hat lanseaza OpenShift 8.4


La sfarsitul lunii iunie, Red Hat a lansat versiunea 4.8 a OpenShift care actualizeaza Kubernetes si CRI-O la versiunea 1.21 si aduce suport pentru stiva duala IPv4/IPv6.

Dintre upgrade-uri, mentionam consola web unde dezvoltatorii ar trebui sa  aiba o experienta mult mai buna, iar una dintre imbunatatiri este scalarea avansata direct din consola.

O alta imbunatatire de scos in evidenta este disponibilitatea ca developer-preview a OpenShift pipelines bazat pe proiectul open source Tekton. Cu acesta dezvoltatorii  se pot baza pe workflow-ul de Git  pentru automatizarea pipelline-urilor CI/CD. Totodata, odata cu versiunea 4.8 tot mai multe solutii  dezvoltate de ISV (Independent software Vendor) sunt certificate sa ruleze pe OpenShift.

Pentru a beneficia de un trial gratuit Red Hat OpenShift, click aici.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii