fbpx

Red Hat lanseaza Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 8.4


Pe 31 martie, Red Hat a anuntat disponibilitatea beta a Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 8.4, cea mai recenta versiune a celei mai importante platforme Linux din lume.

 

Red Hat lanseaza Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 8.4 1

Conceput pentru a sustine inovatia din cadrul companiilor si pentru a le ajuta n procesul de transformare digitala, RHEL 8.4 Beta vine cu cateva optiuni foarte interesante, dintre care :

  1. Un mod mai flexibil de utilizare a subscriptiilor facilitand tranzitia de la on-premise catre cloud sau invers.
  2. Noi capabilitati pentru Red Hat Insights dintre care mentionam Threat Intelligence si extinderea rapoartelor de security compliance.
  3. Un nou mod de a verifica performanata sistemelor utilizand Performance Co-pilot, consola web si Grafana.

Alte actualizari suplimentare in RHEL 8.4 adauga noi limbaje de programare si instrumente de dezvoltare prin intermediul aplicatiei Streams, integrare mai profunda cu platforma de automatizare Red Hat Ansible si imbunatatiri ale Red Hat Performance Co-Pilot pentru o gestionare si vizualizare mai usoara in timp real. Lista completa a capabilitatilor noi si imbunatatite in RHEL 8.4 Beta pot fii regaiste in release notes.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii