fbpx

Red Hat OpenShift 4.7 este acum disponibil


Recent, Red Hat a lansat OpenShift, versiunea 4.7. Printre multitudinea de imbunatatiri ce vin sa contribuie la stabilitatea recunoscuta a OpenShift au fost integrate si cateva tehnologii foarte interesante.

 

Red Hat vine in intampinarea clientilor simplificand modul in care se face instalarea unui cluster (eliminarea nodului de bootstrap, introducerea unor validari inainte de instalare) reducand si mai mult timpul pentru pentru crearea cluster-lui pentru clientii care aleg sa foloseasca infrastructura bare-metal.

Incepand cu versiunea 4.7 HELM 3.5 flexibilitatea modului in care aplicatiile ruleaza pe OpenShift (asigurand totodata si compatibilitatea cu cei care folosesc/foloseau Kubernetes) iar criptarea traficului se face folosind IPSec. O alta imbunatatire consta in introducerea scalarii automate in functie de memoria utilizata de catre aplicatii. Aceasta optiune va oferi o flexibilitate mult mai mare pentru aplicatiile care deja ruleaza pe OpenShift sau vor rula pe OpenShift in viitor.

Prin aceasta versiune Red Hat demonstreaza in continuare de ce ramane un lider al inovatiei si angajamentul sau catre cloud-ul hibrid.

Llista completa a imbunatatirilor este disponibila aici.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii