fbpx

Red Hat se aliaza cu SAP si IBM pentru oferta de servicii gestionate on-prem


Red Hat a facut echipa cu compania sa mama, IBM si cu SAP, ca parte a unei initiative comune care are in vedere ca serviciile gestionate SAP sa fie aduse in locatia de business a companiei, o miscare menita sa deschida noi oportunitati pentru utilizatori.

 

“Vrem sa raspundem cererii clientilor nostri de inovatie IT oriunde s-ar afla, de la centrele de date corporatiste pana la cloud public si oriunde intre cele doua”, a declarat Chris Wright, CTO, Red Hat. “Pentru a indeplini aceasta misiune, colaboram cu SAP si cu IBM la o initiativa comuna pentru a aduce serviciile administrate de SAP in locatia de afaceri prin validarea implementarilor private ale platformei SAP Cloud si a serviciilor de suport aferente in Red Hat OpenShift.

Red Hat se aliaza cu SAP si IBM pentru oferta de servicii gestionate on-prem 1In acest moment Red Hat este intr-o faza de testare. Cand va ajunge la nivel de disponibilitate generala, intentia este ca aceasta solutie sa asigure un plus de flexibilitate si libertate companiilor care vor putea beneficia de un control mai bun al operatiunilor, de reduceri costuri si de un nivel operational constant, chiar si in conditiile unei dinamici variabile.

Utilizarea tehnologiilor de tip container si Kubernetes reprezinta un element care sta la baza serviciilor native SAP cloud care ruleaza on-premise.

“In integrarea cu proiectul open source Gardener derulat de SAP, noile capabilitati de virtualizare ale solutiei Red Hat OpenShift sunt componente cruciale, permitand implementari simplificate si scalabile on-premise,” afirma Wright. “Prin virtualizarea OpenShift, clientii pot gazdui serviciile gestionate SAP intr-o infrastructura sigura, dedicata.”

 

Pentru echipele operationale, serviciile gestionate devin doar o noua sarcina de lucru OpenShift care poate fi implementata, intretinuta, gestionata si permanent monitorizata cu ajutorul instrumentelor deja familiare Kubernetes.

Noul parteneriat vine la aproximativ doua luni de la lansarea generala a Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 8.2, care aduce noi caracteristici, printre care capabilitati extinse de monitorizare in Red Hat Insights pentru noile instrumente container, inclusiv versiuni de container pentru Skopeo si Buildah.

Anuntul lansarii RHEL 8.2, facut de Red Hat in aprilie, a venit in contextul in care un numar ridicat de angajati IT lucrau de acasa, ca urmare a pandemiei globale COVID-19. Caracteristicile noi ofera echipelor IT capacitatea de a monitoriza, gestiona si analiza in profunzime toate componentele tehnologice ale infrastructurii, indiferent de marime, amplitudine sau complexitate si indiferent daca acestea rezida on premise, cloud sau in infratructuri hibride.

 

Vezi sursa articolului.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii