fbpx

Red Hat si-a anuntat castigatorii premiilor anuale dedicate inovatiei


In fiecare an, Red Hat Innovation Awards premiaza cele mai inovatoare si interesante utilizari ale solutiilor Red Hat, pentru a scoate in evidenta posibilitatile extraordinare pe care le ofera tehnologia open source.

 

Red Hat Innovation Awards, acum la cea de-a 12 editie, recunoaste realizarile tehnologice ale clientilor Red Hat din intreaga lume care demonstreaza gandire creativa, capacitate de a rezolva diverse probleme si utilizari inovatoare ale tehnologiei Red Hat.

Castigatorii din acest an – BBVA, Directia Nationala a Emigrarilor din Argentina (DNM), IAG, Lufthansa Technik si UPS – au fost onorati cu ocazia Red Hat Summit 2018 care are loc saptamana trecuta la San Francisco.
Marele Premiu Red Hat de Inovator al Anului 2018, a fost acordat si decernat in cadrul Summit-ului Red Hat, joi, 10 mai companiei UPS, aleasa prin vot online.

Mai multe detalii despre inovatiile pe care acesti client le-au realizat utilizand tehnologia Red Hat, puteti gasi aici.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii