fbpx

RSA isi continua misiunea si dupa achizitia Dell-EMC, de 58.1 miliarde USD


RSA, a reprezentat divizia de securitate cibernetica din cadrul EMC Corp. pana cand aceasta din urma a devenit parte a grupului Dell Technologies. Executivii declara ca RSA isi va pastra nemodificat nu numai sediul din Bedford, dar si intreaga linie de business si strategia de abordare a pietei.

In urma fuziunii de 58.1 miliarde USD dintre Dell si EMC, reprezentantii RSA au tinut sa mentioneze faptul ca aceasta schimbare nu va afecta cu nimic compania si strategia sa de piata.

„RSA va ramane o entitate in sine, cu control complet asupra strategiei de afaceri. Ne mentinem misiunea asumata fata de partenerii nostri si cei peste 30.000 de clienti care se bazeaza pe solutiile noastre in activitatea lor de zi cu zi,” afirma Grant Geyer, prim vice-presedinte, produse RSA.

In prezent, Dell Technologies a ajuns la un total de 140,000 angajati, avand in portofoliul de clienti aproape toate companiile listate in Fortune 500 si avand un venit consolidat de 76 miliarde USD. Dell Technologies include actualmente diviziile de business ale Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream si VMware.

„Recentul acord este de o importanta cruciala,” spune Amit Yoran, presedintele RSA, adaugand faptul ca CEO-ul Dell Technologies, Michael Dell, considera ca securitatea cibernetica este in acest moment una din prioritatile critice ale oricarui business de talie medie sau mare.

Reprezentantii RSA au mai subliniat si faptul ca Dell Technologies este, in acest moment, cea mai mare companie privata, ceea ce ofera un avantaj competitiv, nefiind legata de obiective de termen scurt sau cicluri de raportare de 90 de zile. Pentru mai multe detalii privind miscarile importante din piata si dinamica acestora, puteti consulta si articolul NetworkWorld in care se abordeaza subiectul marilor achizitii recente din piata de IT.

Ca schimbari notabile in interiorul RSA, compania a mentionat trecerea lui Holly Rollo, din pozitia de security executive in cea de director executiv marketing (CMO). Anterior RSA, Rollo a fost CMO in cadrul Fortinet si vicepresedinte marketing corporate in cadrul companiei FireEye.

RSA
RSA

Furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii Analize de Securitate puternice si capacitati GRC de top din industrie RSA, Divizia de Securitate a EMC, este principalul furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii. RSA ofera solutii pentru cele mai complexe si sensibile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii