fbpx

RSA® Via


RSA, Divizia de securitate a EMC (NYSE:EMC), a anuntat pe 1 martie, in cadrul conferintei RSA, capacitati inovatoare de asigurare a identitatii  in RSA® Via. Noile optiuni de autentificare in RSA Via Access sunt dezvoltate pentru a raspunde nivelurilor adecvate de asigurare privind informatiile accesate de un utilizator. Noile capacitati RSA Via Lifecycle si Governance

RSA, Divizia de securitate a EMC (NYSE:EMC), a anuntat pe 1 martie, in cadrul conferintei RSA, capacitati inovatoare de asigurare a identitatii  in RSA® Via.

Noile optiuni de autentificare in RSA Via Access sunt dezvoltate pentru a raspunde nivelurilor adecvate de asigurare privind informatiile accesate de un utilizator. Noile capacitati RSA Via Lifecycle si Governance sunt realizate astfel incat sa furnizeze cea mai ridicata vizibilitate privind accesul la sistemele privilegiate pentru a ajuta la apararea impotriva atacurilor vizate.  Aceasta combinatie puternica ofera clientilor optiuni mai eficiente de asigurare a identitatii si capacitatea de a gestiona mai eficient riscurile.

ECHILIBRAREA SECURITATII SI CONFORTULUI

Pentru a se apara impotriva amenintarilor, organizatiile trebuie sa isi alinieze mai bine riscul de accesare a sistemului si nivelurile adecvate de asigurare a identitatii. RSA Via Access este realizat sa alinieze acum in mod automat metodele de autentificare la un nivel de riscuri privind cererea de acces, permitand administratorilor sa prescrie cerintele de asigurare a identitatii si politici flexibile de intensificare a autentificarii in baza cerintelor de securitate. De exemplu, accesul la cele mai importante active ale organizatiei poate necesita autentificatoare RSA SecurID® sau metode biometrice de autentificare, in timp ce activele mai putin critice pot impune un nivel mai putin restrictiv al asigurarii. RSA Via Access este realizat astfel incat sa permita administratorilor de securitate sa opteze pentru nivelul de asigurare necesar pentru diverse scenarii de acces in baza atributelor contextuale precum locatia si dispozitivul utilizat, pentru a ajuta la asigurarea necompromiterii securitatii.

De asemenea, organizatiile trebuie sa echilibreze nevoile de securitate cu confortul utilizatorului. RSA Via Access preia optiunea la urmatorul nivel, deoarece acum organizatiile pot oferi o varietate si mai vasta a metodelor de autentificare, in functie de sensibilitatea aplicatiei. Prin oferirea unei varietati de mecanisme de autentificare, utilizatorii sunt capabili sa isi demonstreze identitatea in maniere care le sunt cele mai convenabile, spre deosebire de abordarea “o dimensiune pentru toti”.

Separat de verificarea amprentelor digitale TouchID, RSA Via Access este proiectat sa includa acum capacitati biometrice suplimentare prin integrarea Eyeprint ID™, o tehnologie biometrica asigurata de EyeVerify. Aceasta noua tehnologie este realizata pentru a utiliza tiparul unic de vene oculare si alte micro-caracteristici pentru autentificarea unui utilizator prin confirmarea unei amprente biometrice cunoscute cu ajutorul unui dispozitiv de incredere. Serverul RSA Via Access este de asemenea certificat FIDO® si poate suporta dispozitive care beneficiaza de standardul FIDO U2F, oferind organizatiilor si utilizatorilor metode suplimentare de autentificare si confort.

RSA
RSA

Furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii Analize de Securitate puternice si capacitati GRC de top din industrie RSA, Divizia de Securitate a EMC, este principalul furnizor de solutii de securitate bazate pe informatii. RSA ofera solutii pentru cele mai complexe si sensibile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii