fbpx

Sala de videoconferinta din biroul de acasa


Camerele Lifesize® Icon™ sunt concepute atat pentru sali de sedinta mici, dar si Sali mijlocii si mari, insa exista si un alt spatiu pentru care aceste camere mici si agile sunt perfecte - biroul de acasa.

Daca sunteti unul dintre cei 23 la suta dintre angajatii care isi desfasoara partial sau integral activitatea de la un birou de acasa, atunci stiti ca munca de acasa te poate izola un pic. Din fericire, sistemul de videoconferinta are capacitatea de a crea o forta de munca mai conectata atat intre birouri, cat si intre angajatii la distanta. Si chiar atunci cand camera laptopului poate foarte bine efectua si primi apeluri, daca sunteti angajat la domiciliu cu norma intreaga, ati putea fi interesat sa instalati un sistem de videoconferinta dedicat care sa va ajute la amenajarea biroului de acasa.

Amenajarea unui birou acasa cu o camera LifeSize Icon are cateva avantaje pentru angajatul care lucreaza la domiciliu:

1. Mai mult spatiu

Folosirea unei camere LifeSize Icon in biroul de acasa va ofera un ecran dedicat pentru apelurile video. In acest fel, nu trebuie sa navigati de la apelul video pentru a deschide o aplicatie separata sau sa luati notite pentru intalnire. Mai mult spatiu va usureaza munca avand in acelasi timp o experienta fata-in-fata coerenta.

2. Calitate mai buna

Cu o experienta de peste un deceniu in realizarea si perfectionarea sistemelor pentru sali de sedinta, pur si simplu nu exista o solutie mai buna pentru conferinte video decat LifeSize Icon Series. Imaginea si sunetul capturate de LifeSize Icon si LifeSize Telefon HD vor asigura ca sunteti intotdeauna auzit si vazut la inalta definitie.

3. Flexibilitate

Un cont personal pe Aplicatia LifeSize asociat cu o camera LifeSize Icon va ofera flexibilitate pentru a raspunde la un apel de pe orice dispozitiv. Daca sunteti acasa si la birou, puteti efectua si primi cu usurinta apeluri din sistemul dumneavoastra Icon. Dar daca sunteti afara cu treaba, va puteti de asemenea conecta direct de pe dispozitivul dumneavoastra personal. Toate dispozitivele asociate contului dumneavoastra vor suna, oferindu-va flexibilitatea de a raspunde la cel pe care doriti sa il utilizati.

Posibilitatea de a vedea emotiile si elementele nonverbale din spatele cuvintelor unei conversatii duce comunicarea la urmatorul nivel si elimina barierele de comunicare pentru angajatii la distanta. Cand lucrati de acasa, biroul dumneavoastra este sala de sedinte. Adaugarea unei camere LifeSize Icon la configurarea biroului dumneavoastra de acasa va va oferi un nivel suplimentar de conectivitate.

Camera Lifesize Icon recomandata pentru biroul de acasa

Camerele Lifesize Icon 400 si Lifesize Icon 450 sunt ambele adaptate perfect pentru biroul de acasa. Dimensiunile mici si camerele integrate le fac usor de instalat si ambele sisteme pot sa captureze o calitate video excelenta de 1080p. Pentru audio, un Lifesize Phone HD  completeaza solutia si va ofera un control al ecranului tactil pentru a efectua si primi apeluri, precum si pentru a partaja ecranul si a controla functia pan-tilt-zoom a camerei dumneavoastra.

Gasiti mai multe informatii aici.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii