fbpx

Securitate fara compromis cu protectie totala de endpoint


Amenintarile de securitate genereaza provocari semnificative companiilor, in special odata cu cresterea voumului, a complexitatii si a sofisticarii lor.

endpoint

Cand vine vorba de protectia calculatoarelor si a serverelor utilizatorului impotriva atacurilor sofisticate de astazi, nu mai sunt suficiente solutiile de preventie. Pentru a raspunde intregului ciclu de amenintari, este necesara o protectie de ultima generatie pentru end-point printr-o combinatie de preventie, detectare si capacitate de raspuns.

Pentru a raspunde acestor provocari, Fortinet si Sentinel One au incheiat un parteneriat pentru a oferi o solutie complementara care sa ofera securitate si protectie in retea, aplicatii, cloud si medii mobile. Combinatia intre solutia de securitate pentru endpoint cu platforma pentru firewallul FortiGate punand in valoare Fortinet Security Fabric  permite cel mai inalt nivel de securitate cu performante de neegalat.

Fortinet ofera o vizualizare topologica fizica si logica si alte capabilitati puternice in FortiOS’s FortiView care utilizeaza functionalitatea Fortinet Security Fabric pentru a permite o mai mare vizibilitate, supraveghere si control al retelei. Agentul FortiClient Fabric colboreaza cu SentinelOne prin impartasirea informatiilor privind telemetria punctului final cu FortiGate.

Prin furnizarea unui cadru comun pentru colectarea si partajarea serviciilor de informatii locale, Security Fabric permite administratorului de securitate sa aplice si sa impuna respectarea securitatii in intreaga organizatie pentru a preveni expunerea la amenintari de securitate.

Pentru mai multe informatii privind parteneriatul cu SentinelOne, accesati: https://www.fortinet.com/corporate/about-us/newsroom/press-releases/2017/sentinelone-joins-fortinet-fabric-ready-program.html

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii