fbpx

Securitate Fortinet pentru mediile industriale


Fortinet®, lider global in materie de solutii de securitate cibernetica a anuntat recent disponibilitatea solutiei sale de securitate Operational Technology (OT), o solutie dedicata pentru organizatiile industriale cu infrastructuri critice.

Noua solutie integreaza dispozitive firewall, access point wireless si switching cu inteligenta industriala FortiGuard pentru a oferi protectie integrata pentru securitatea cibernetica a sistemelor de control industrial (ICS), a sistemelor de supraveghere si a celor de achizitii de date(SCADA) in cadrul infrastructurilor organizationale de tip OT.

“Asigurarea infrastructurii critice impotriva atacurilor cibernetice este o prioritate din ce in ce mai urgenta, deoarece exinderea oraselor inteligente si a serviciilor conectate pentru utilitati determina convergenta retelelor IT, OT si IoT. Pentru a apara cu succes domeniul de aplicare al acestor retele convergente, organizatiile au nevoie de o arhitectura care sa poata scala intreaga infrastructura pentru asigura vizibilitate completa, segmentare si protectie integrata. Cele mai recente solutii OT ale Fortinet sprijina infrastructurile critice ale organizatiilor cu o gama larga de solutii de securitate care acopera necesitatile mediilor IT traditionale si ofera, de asemenea, capabilitatile avansate necesare pentru a apara infrastructura OT critica,” declara John Maddison, prim vicepresedinte al diviziei de solutii si produse, din cadrul Fortinet

  • Solutiile Fortinet Security Fabric permit infrastructurilor critice si organizatiilor industriale sa furnizeze o segmentare avansata, sa detina controlul accesului si sa asigure protectia malware necesara pentru a-si unifica arhitectura de securitate si pentru a-si apara retelele OT, indiferent de mediul de operare.
  • Produsele de securitate robuste furnizate de Fortinet permit organizatiilor industriale sa-si protejeze infrastructura si dispozitivele OT, chiar si cele instalate in medii dure, care ar face inoperabile alte dispozitive de securitate.
  • Echipamentele destinate mediilor industriale de la Fortinet utilizeaza serviciile FortiGuard Industrial Security, anuntate recent, care ofera controlul aplicatiilor si semnaturile defensive specifice infrastructurilor critice si organizatiilor din sectorul industrial, inclusiv din domenii precum utilitati, petrol si gaze, transport si productie.

Pentru mai multe detalii privind solutiile dedicate mediilor industriale, accesati anuntul oficial disponibil pe pagina producatorului.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii